Руска мегазвезда снима в София

Една от най-големите руски кинозвезди — Сергей Безруков снима в България. Актьорът, който нашумя и у нас с участието си в сериала „Бригада”, вече три месеца е в София, а страната ни се превърна в негов втори дом.

Звездата е у нас във връзка със снимките на новия си сериал — „Оптимисти”. Лентата има втори сезон, а сцените се снимат в киноцентъра в Бояна, пише „България нес”. Безруков е феномен в руското кино и театър. Той е актьорът, който се преваплъти във Висоцки и никой не го разпозна.

За целта комплексът се превърна в американския Ню Йорк, където се развива и действието на поредицата. Сериалът е посветен на съветските дипломати през 60-те години, а детайлите от сюжета все още се пазят в тайна. Известно е само, че в продължението на поредицата, младите съветски дипломати вярват, че работата им помогне за сигурността и благосъстоянието на Съветския съюз. А в лентата взимат участие и звездите от първия сезон — Северия Янушаскайте, Ринал Мухаметов и Артем Бистров. Освен Безруков, към сериала се присъединяват още Елизавета Янковская и Один Ланд Байрон. Самият Безруков преживя емоционална разходка сред декорите на Бояна. Актьорът пусна емоционално видео, в което си припомни снимките на „Майстора и Маргарита”, които бяха отново в София преди 15 години.

Лентата се превърна в абсолютен хит, а Берзуков си спомни колко бързо е минало времето и си припомни всяко едно кътче, в което са снимали тогава.

 

 


image0 (9K)