Любопитно

Сайт ощипал Милена със 700 евро

Рокаджийката Милена Славова стана жертва на подла измама. В продължение на 2 години всеки месец от картата й са теглени суми, за което тя не е дала разрешение. Загубата към момента е на стойност 700 евро, разказва пред „Телеграф“ певицата.

През 2019 година Милена прави поръчка в сайт, чието име няма да споменем. При подадената банкова сметка те се закачат към нея и стартират месечен абонамент, очевидно без той да включва ежемесечни известия, с които певицата да е наясно, че дърпат пари от картата й.

„Става въпрос за разплащателна сметка. Затова и не съм усетила. Свързах се с банката, но оттам получих отговор, че 24 месеца е голям период от време и има разпоредби, заради които парите ми няма да бъдат възстановени. Това нещо става без мое съгласие, без мое уведомление. Влязох в сериозни разправии. Свързах се с адвокат. Той ми каза, че българските банки имат споразумение с европейските, тоест спазва техните правила, има шанс да получа парите си обратно. По прости сметки това са 700 евро. Не са много пари, но не са и малко. Особено когато е станало без мое знание. Кой знае колко още опарени има, не съм само аз“, коментира певицата.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Радан Кънев: Ще има вълна вдясно на евровота

Крайните десници ще останат критично малцинство, смята евродепутатът...

29 минути ago

Пламна изоставена сграда в центъра на София

Няма пострадали, огънят е тръгнал от мазе...

35 минути ago

МВР откри денонощна линия за нарушения в изборите

Тя ще е активна от днес до 10 юни тази година...

36 минути ago

Средният осигурителен доход за март е 1633,53 лева

Месец по-рано той беше 1594,56 лева...

42 минути ago

В кадър: Безсмъртният полк все пак излезе в София

Не стана ясно дали шествието им е разрешено...

46 минути ago
image0 (9K)