Сандалите, които ще бъдат на мода това лято

Сандалите, които ще бъдат на мода това лято

Снимка: iStock

Ако и вие виждате повече слънце през прозореца си, не сънувате! Успяхме да преминем през един от най-дъжовните майски месеци през последните няколко години! Трудно, но все пак успяхме, така че можем да се потупаме по рамото и да си отдъхнем. Време е да извадим тениските, късите панталони, банските и сандалите, защото лятото идва.

Говорейки за сандали, те може би са най-прекрасният чифт обувки, който може някой да притежава. Удобни, с отворени пръсти, стилни и предлагащи прохлада, те са подходящи за всеки летен тоалет от плажа до фирмено парти. Няма нищо по-освежаващо и прекрасно от първите слънчеви дни, новия педикюр и топлите лъчи, които докосват краката.

Както всяко лято, и това вече очакваме с нетърпение не само заради безгрижните дни на плажа или край басейна, но и заради възможността отново да обуем любимите си сандали. Комбинирани с прохладни рокли, къси топове и къси панталони, обувките са гъвкав избор, който е задължителна част от летния ви гардероб.

Сандалите на лято 2023
Черни плоски сандали

Със завръщането на стиловете от 2000-те години, черната равна форма отново е сред любимите ни обувки. Но ако ретроспекциите към вездесъщите блокови сандали от вашата младост не са ви по вкуса, не се притеснявайте – все още може да носите тази тенденция по по-модерен начин. Комбинирайте ги с деним панталони или свежа бяла риза, а защо не и с рокля. Всичко зависи от вас и вашия личен стил.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)