Сано летял в един самолет със Стинг

Стинг и Александър Сано се оказаха седалка до седалка в самолета, разделени само от една пътека.

Родната звезда на киното и телевизията публикува вчера в Инстаграм кратък клип – стори, в който се вижда, че седалката пред него е обитавана от самия Гордън Съмнър, известен на цял свят като Стинг. Англичанинът седи в бизнес класата на полета и се е разположил на две седалки. А зад себе си е взел още две, на които е дислоцирал калъфа с китарата си. Така по естествен начин се получава дистанция между голямата звезда на музиката и останалите пасажери.

Самият Сано обаче е сложил и няколко въпросителни знака на клипа, защото Стинг е с маска и не е съвсем сигурен дали в полета от Амстердам е самият Гордън Съмнър. Практика е звездите да окупират по четири седалки в кратки международни полети, където няма обособена бизнес класа като за големите трансконтинентални дестинации. Така преди време Жан Клод ван Дам взимаше също по четири седалки, идвайки на снимки в София или минавайки транзит, като на първите две обичаше да прави упражнения за разтягане, а зад него имаше буфер, който оставаше незает или пък там си слагаше сакото. Та и сега Стинг действа по същия начин с китарата. Стинг сега подготвя турне из Европа, като на 25 март се връща в Амстердам за концерт, писа „Телеграф“.

Сано беше тези дни из Западна Европа, където предпремиерно бе показван филмът „В сърцето на машината“, който следващия петък излиза масово и по родните екрани, а тази седмица го прожектират в избрани салони предпремиерно. След представянето на филма в Германия той отиде за снимки в Амстердам. Сано е затворник, който полага тежък труд в Кремиковци, когато се случва нещо необикновено в новия БГ кинохит.

 


image0 (9K)