Сашо Кадиев лети с около 200 км/ч – изправи косите на останалите водачи

Сашо Кадиев продължава да си е все същата луда глава, каквато е бил в детските и младежките си години. Дори раждането на дъщеря му Катерина не успя да го промени и да го накара да улегне. Държи се като неразумен пубер, а най-лошото е, че прави и щуротии с риск за живота.

В петък вечерта, около 20 часа, актьорът летеше по магистрала „Тракия“ в посока Пловдив. Пътуваше сам в тузарското си оранжево кабрио „Мазда МХ“, а километражите на автомобилите, които подминаваше, сочеха 180 км/ч. Той хвърчеше по шосето с около 200, затова с лекота изпреварваше останалите коли.

Кадиев буквално изправяше косите на останалите водачи. Максимално допустимата скорост на магистралата е 140 км/ч, а Сашо караше с 60 повече, сякаш е на рали. Онези, които отвяваше, го разпознаха, макар заради хладното време да не бе смъкнал гюрука на двуместното си луксозно возило.

Кабриолета си за 50 бона Кадиев кара от 2 години. Той е голям почитател на марката „Мазда“ и всичките му предишни и сегашни коли са със същото лого на капака. Понастоящем актьорът има в автопарка си и семеен винонечервен джип.

„Като моето кабрио има само 3000 бройки в света. Аз, мъж на средна възраст, си го купих двуместно и оранжево. Специален автомобил! Много лек, малък, кокетен, шофира се прекрасно, като за картинг е. Взима завоите като задната му част се завърта страшно забавно. Красота!“, хвалил е колата си Александър.

Макар маздата му да е нова, Кадиев вече е я удрял. Миналата година папараците ни снимаха японското му бижу на столичния бул. „България“ с огънати и издраскани задни леви ламарини. 3 дни след ралито по магистрала „Тракия“ Сашо отново попадна във фокуса на папараците ни. В понеделник той пристигна с кабриото пред Би Ти Ви половин час преди сутрешния си ефир. Екранният партньор на Деси Стоянова паркира и със сценарий в ръка се отправи към тв студиото.


image0 (9K)