Любопитно

Сашо Кадиев се гъзарее с тузарската си Мазда

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви „Преди обед” трепери над тузарската си мазда, а онзи ден, минути след ефир, той предизвика огромно задръстване заради нея, видяха парараците на „Уикенд”.

Синът на Катето Евро спря колата си пред входа на телевизията и отвори багажника, за да натовари в него няколко торби с покупки за вкъщи. Между тях имаше и цял стек с кенчета на „Кока-кола”.

Кадиев се разходи няколко път до редакцията и обратно, за да пренесе един по един багажа си. Докато носеше последната покупка – стека с безалкохолната напитка, забеляза, че боклукчийски камион се опитва да мине покрай него. Сашо бързо метна стековете в багажника и разпери ръце към шофьора. „Чакай, чакай!”, разкрещя се водещият и ужасен наблюдаваше опитите на водача да маневрира в тясното пространство на пътя. „Има пет пръста разстояние, не можеш да минеш, ще ме отнесеш. Ей сега, товаря и тръгвам”, палеше се артистът и сочеше с пръст към отворения багажник на колата си. След като успя да задържи камиона, Сашо бързо подреди вещите в багажника си, метна се на шофьорското място и даде газ към дома си в Кокаляне. Въпреки че задръсти улицата, никой не му се разсърди – всички със смях наблюдаваха шоуто на Кадиев.

Преди да се сдобие с тузарското возило, Сашо сменяше автомобилите си всяка година. От 5 години обаче не се разделя с любимата си „Мазда”, за която се изръси с 50 000 лв.

Водещият може да си позволи по-луксозни придобивки, тъй като тъче на няколко стана. От 7 години Кадиев е един от водещите на „Преди обед” в партньорство с Деси Стоянова. Освен от театралните му роли и филмите, синът на Катето Евро е известен още и като водещ на шоуто „България търси талант”.

За разлика от майка си, която е известен бохем и през широките си пръсти профуква всичко, Сашо живее пестеливо и отговорно и избягва всякакви излишни разходи.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Щъркелови гнезда са обезопасени в Кърджали и Хасково

Те са общо 102, казаха от РИОСВ...

36 минути ago

Как ще се вдигат пенсиите до 2027 година?

Ръстът намалява, таванът остава 3400 лв....

42 минути ago

Великденски футболен турнир събра над 150 деца от 15 отбора в Стара Загора

  В Стара Загора се проведе Великденски футболен турнир за деца набор 2015 и 2016…

56 минути ago

ЦИК разяснява: Как ще различаваме бюлетините за НС и ЕП?

Росица Матева: Ще се използват около 9800 машини...

един час ago

В София поставят украса за великденските празници

Декоративни яйца са украсени с естествени цветя...

един час ago

Пожарната с близо 1900 проверки на храмове, хотели и хижи

Целта е осигуряване на безопасността за Великден...

един час ago
image0 (9K)