Сбъдване на желание по метода Силва – техника с чаша вода

Методът Силва се радва на стотици хиляди последователи по света. Популярността му се дължи на простотата на изпълнение и промяната, която настъпва и естествено води до сбъдване на желанието ви. Методът Силва почива на мъдростта и работата с подсъзнанието в алфа-ниво. Сега ще ви дадем още по-прост начин, който ще преобърне живота ви – лесна за приложение техника с вода за намиране на правилното решение и сбъдване на мечтите.

Отдавна е доказано, че водата „чува“ думите, които се казват в пространството около нея. Може да се възползваме от това й свойство, за да запишем посланията си в пространството. За целта ви е нужно просто чаша с вода. Преди да заспите вечерта изпийте половината от течността. Затворете очи, докато го правите и преместете зениците си леко нагоре. Така ще навлезете в прословутото алфа-ниво, което осигурява пряк достъп до подсъзнанието ви.

Помислете си, че само това е нужно, за да откриете отговора на Големия въпрос, който ви тревожи. Няма значение колко са комплицирани и от какво значение за другите са – това е вашето подсъзнание, само вие разполагате с него.

Поискайте, за да ви се даде. Легнете да спите спокойни. На сутринта изпийте останалата вода в чашата. Повторете същия въпрос и не забравяйте да благодарите на водата. Скоро ще си спомните или ще ви споходи пророчески сън, който ще ви даде отговорите, които търсите. Те могат да дойдат под формата на силно убеждение или интуиция, в която не се съмнявате по никакъв начин.

Изглежда абсурдно проста техника, но методът Силва не е, за да ви затрудни, а да ви помогне по-бързо и лесно да сбъднете мечтите си и да намерите отговорите, които търсите

Източник – Жена на върха


image0 (9K)