Светлозар Лазаров: Тръмп иска да прибере финансите и да затвори границите за сульо и пульо

„Либералният модел за миграцията се провали”, смята Светлозар Лазаров по повод атентата в Ню Йорк, при който 29-годишния узбек Сайфуло Саипов уби осем души, каза за бТВ бившият главен секретар на МВР, а сега национален координатор на партия Атака.

„Сега пак гледам и слушам как този бил добър човек. Попаднал случайно в Ню Йорк, бил работлив, нямало никакви признаци. Ако трябва да водим разговора по същество, тези теми не бива да ни ги пробутват. Става дума за спяща клетка, която е изпратена там”, категоричен е Лазаров.

[ad id=“255238″]

„Този човек е поддържал връзки с лица, които са финансирали тероризъм. Какво повече трябва да стане, за да разберем, че либералният модел се провали”, коментира той.

„За да има тероризъм трябва да има политическа обстановка. Ню Йорк не е случаен град и специално Манхатан. Това е градът, където са медиите, банките, всички мощни еврейски кооперации, от там тръгват всички президенти. Това не е случаен акт, а много добре обмислена атака“, смята Лазаров.

По думите му това ни чака като перспективи.

[ad id=“225664″]

„В момента има 2 модела, които водят тежка битка, които ще предопределят съдбата и на САЩ и на Европа. Единият е либералният. А за другият Тръмп започва да си затваря държавата. Иска да прибере финансите в държавата, да затвори границите за сульо и пульо. Това е пътят на консерватизма“, посочи още Лазаров.

 


image0 (9K)