Крими новини

Свидетели разказват ексклузивно за екшъна по време на ареста на Мартин. Било е страшно!

„Той мина покрай мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и успях да го уцеля“, разказва младеж

Две момчета, които са помогнали на полицията по време на гражданския арест, разказаха за Нова телевизия какво знаят за предполагаемия убиец на 7-годишното момиче в Сотиря Мартин Трифонов. „Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара и започнахме да се връщаме. На връщане видяхме две коли на „Гранична преследва”. След секунди чухме как един от органите на реда каза: „Стой, не мърдай!”. Започнахме да го преследваме по черния път”, разказа 19-годишният Тихомир.

„Полицаите ни казаха, ако го видим да сигнализираме веднага и да го подгоним. Той мина покрай мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и успях да го уцеля.   Всички полицаи тръгнаха след него. Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че един път го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха”, каза още 14-годишният Андон. Той сподели, че през годините двамата са имали дрязги.

blitz.bg

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Хотели по морето отварят от 1 май, след празника затварят

Цената за нощувка е средно по 120 лв. на човек с ол инклузив...

15 минути ago

Добавката за репресирани лица у нас става пенсия

Законовите промени засяга около 6 000 български граждани...

23 минути ago

Започва отчитането на топломерите

"Топлофикация-София" има изготвен график...

25 минути ago

Таен свидетел: Марин Димитров предложи 250 000 евро за назначение на шеф на полицията

Обвиненият митничар искал Венцислав Кирчев да оглави ГДНП...

един час ago
image0 (9K)