Севда Ергинджи за връзката ѝ с Онур Туна от „Опасно изкушение“

Красавицата Севда Ергинджи с магнетичните, топли очи заявява, че с екранния си партньор в „Опасно изкушение“ Онур Туна са се разбирали много добре, но отрича клюките в пресата да имат нещо повече от отношения като между брат и сестра, научи ЗАРАТА.

Ендер се настанява в спалнята на Алихан, нетърпяща възражения

Екранната Зейнеп, на която не ѝ харесва да прави планове за бъдещето, обича да готви и да прави керамика. И понеже не е фен на модата, по този повод търпи доста критики.

Актрисата споделя, че когато получава нов сценарий, го чете и ако има история, която я вълнува, прави всичко възможно, за да се включи в нея. Кастонготе и пробните кадри са от съществено значение за много режисьори, но Севда Ергинджи мрази прослушванията, никога не се харесва и се изнервя. На снимачната площадка е нещо друго – там е сигурна в себе си.

В личен план младата актриса даде нов шанс на любимия си Йълмаз Кунт, след като го хвана да пише съобщения на друга.

– Какво те привлече в „Опасно изкушение“?
– Исках да играя героиня като Зейнеп от дълго време. Преди това участвах в тежки драматични и комедийни сериали. Очаквах по-модерно и сладко момиче, актьорският състав и екипът също бяха страхотни.

– На какво те научи Зейнеп?
– Тя ме накара да се изправя пред себе си. Имаме много сходни аспекти. Тя се опитва да остане силна и аз съм такава.

– Предпочиташ да работиш в различни жанрове. Защо?
– Подхранва ме, удовлетворява ме и ме развива. За да се подобря още малко, искам да разкрия друга моя страна.

– Много се говореше за разликата във височината между теб и партньора ти Онур Туна…„.

– Много се смяхме на това на снимачната площадка. Онур е висок 1,97 метра, а аз съм 1,59 метра. Публиката го хареса, но…

– Зейнеп реагира на брака на сестра си Йълдъз (Еда Едже), който е за пари и отмъщение. Как би реагирала на тази ситуация?
– Мисля като Зейнеп в това отношение. Ако ще бъде брак по любов, ще го приема. Но ако са намесени пари, бих реагирала дори по-остро от Зейнеп.

– Можеш ли да се разхождаш свободно по улицата?
– Да, не отказвам на желаещите да се снимат с мен. Не мога да си позволя да се крия.

– Казваш, че получаваш много упреци за външния си вид. Как се чувстваш от това?
– Много се пише за физическите ми данни и ако по-рано ми се струваше смешно, сега съм много разстроена и ме притеснява… От 17 години съм на снимачната площадка и се занимавам с актьорско майсторство. През целия този период вероятно имаше 10 души, които наистина ме укориха във връзка с актьорството… В допълнение към тях има милиони коментари и всички те са свързани с физическите ми данни… Не се опитвам да стана модел с височина 1,59. Занимавам се с актьорство. Аз съм в мир със себе си. Разбира се, имам недостатъци. И тези недостатъци, когато ми пречат, ще ги поправя.


image0 (9K)