Седем съвета за игра на онлайн бинго

Бинго е игра, в която победата е въпрос на късмет. Като цяло това е добра новина за играчите, защото означава, че всеки има равен шанс, независимо от нивото си на опит.

Все пак има няколко неща, които можете да направите, за да направите преживяването по-приятно и може би дори да подобрите шансовете си за печалба.

Ще Ви дадем най-добрите си съвети, ако обещаете да не казвате на никого.

1. Времето е от решаващо значение

Естествено, свободното за Вас време ще окаже голямо влияние върху това кога ще имате възможност да играете. Все пак, ако разполагате с известна гъвкавост, най-добре е да стоите далеч от натоварени часове като уикендите, обедните часове и вечерите.

Размерът на джакпота невинаги се влияе от броя на играчите. Понякога обаче има повече участници, които се борят за една и съща награда.

Шансовете Ви да спечелите, значително се увеличават, ако имате възможност да играете в по-слабите часове, като например рано сутрин, късно през деня или през нощта.

2. Управлявайте добре парите

В крайна сметка може да загубите играта на бинго, защото тя е преди всичко игра на късмета. В някакъв момент късметът Ви може да се промени, но е невъзможно да се каже кога.

Създайте си бюджет, преди да започнете да играете онлайн бинго с пари. Отбележите на лепящо листче сумата, която сте готови да загубите, и го поставите на видно място.

Когато похарчите тази сума, спрете. Ако са останали някакви пари, винаги можете да ги добавите към бюджета за следващия път.

3. Сравнявайте

Въпреки че по-голямата част от уебсайтовете са надеждни и безопасни, винаги трябва да избирате внимателно.

Поискайте препоръки от приятели или използвайте уебсайт за сравнение, който ще Ви предостави откровени оценки. Уебсайтът за сравнение е бърз и ефективен начин да откриете сайтовете, които ще Ви подхождат най-добре, защото много от тях предлагат разнообразни функции и възможности за игра.

4. Вземете си карти

В повечето уебсайтове можете да закупите няколко карти, което увеличава шансовете Ви. Няма нищо по-разочароващо от това да разберете, че все пак сте имали изтегленото число, но то не е било на картата, която сте гледали! Въпреки че това може да бъде полезна стратегия, тя може да бъде и объркваща за начинаещите.

Някои уебсайтове разполагат и с функцията „автоматичен даб“, която ще маркира числото на картата Ви автоматично, за да се справи с този проблем. В противен случай нашата препоръка е да започнете с малки стъпки и да се съсредоточите само върху една или две карти в даден момент.

5. Запознайте се с нови хора

Възможността да участвате в онлайн форуми или чат стаи е един от най-добрите аспекти на играта на бинго онлайн. Това е полезен начин да научите за новооткритите бинго сайтове, за наградите, които могат да бъдат спечелени, и за това дали някой сайт предоставя бонус игри.

6. Използвайте техника

Добре, трябва да признаем, че всъщност няма никакви стратегии, тъй като във всяка онлайн игра се използват генератори на случайни числа. Днешните награди обаче са на голяма стойност, така че не е изненадващо, че няколко души с течение на времето са разработили официални стратегии.

Подходът на Гранвил

Създаден е от американския финансов писател и борсов посредник Джоузеф Гранвил. Той смятал, че въпреки факта, че числата в бингото са случайни, все пак е възможно да се забележи закономерност в тях.

Той оценява вероятността на различни комбинации от числа и смята, че изборът на подходяща карта е най-важната стъпка във всяка игра на бинго.

Идеалната карта има приблизително равномерно разпределение на малки и големи числа, нечетни и четни числа и трябва да съдържа възможно най-много числа с различни последни цифри.

Например карта с цифрите 21, 65, 74 и 36 е за предпочитане пред карта с цифрите 21, 31, 44 и 51.

Подход на Типет

Леонард Типет, статистик, роден в Лондон, създава още една теория, която е оригинална за страната. Неговата концепция е много по-проста.

Колкото повече топки са извикани по време на игра със 75 топки, толкова по-вероятно е те да са близки до средното число, в случая 38. Медианата, която в този случай би била 37,5, но е закръглена нагоре, е стойността, която попада в средата на диапазона.

Например първите няколко изречени числа е по-вероятно да са в единия или другия край на диапазона, а с напредването на играта числата трябва да започнат да се „групират“ около средата.

7. Насладете се на момента

Онлайн бингото е свързано с тръпката, емоционалните възходи и падения, но преди всичко с това да отделите няколко минути от деня си, за да се отпуснете и да се забавлявате. И това е истинската цел на играта.


image0 (9K)