Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 август

Седмичен любовен хороскоп за 23 - 29 август

Снимка: Istock

В последната седмица на август, любовта може да бъде объркваща и напрегната. Меркурий и Нептун могат да доведат до заблуди. Трябва да внимаваме и да не се поддаваме на празни обещания. Тук ще се намеси Плутон, който ще ни помогне да видим по-реално ситуацията. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица няма да бъде магическа за вас по отношение на любовта. Овните имат определено ниво на уравновесеност, което им позволява да разберат наистина настоящия си етап на любовния живот. Дали сте там, където искате да бъдете? Получавате ли това, от което се нуждаете? Ще търсите отговори на въпросите без значение дали сте във връзка или не. Някои от обвързаните представители на зодията ще трябва да вземат важни решения.

Телец

Несигурност и объркване по въпросите за любовта. Меркурий и Нептун се противопоставят във вашата романтична и социална ос. Тяхната позиция създава размит начин на мислене, може да ви бъде трудно да видите истинската същност на човека до себе си, особено ако от скоро се срещате. За щастие тригонът между Меркурий и Плутон ще ви помогне да видите истинската любов или пък заблудата. Отворете си очите, Телци!

Близнаци

В момента имате истински потенциал за ангажираност в любовта. Ако наскоро сте срещнали някого, не се изненадвайте, ако тези взаимоотношения се превърнат в сериозни. Венера сега е във вашия романтичен сектор и ще бъде в тригон със Сатурн. Необвързаните имат шанс за флирт, нови контакти. Ако вече се намирате във връзка, то тя ще бъде задълбочена, ще ви носи удовлетворение.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)