Седмичен любовен хороскоп за 8-17 март

Втората седмица на март ще бъде много вълнуваща за любовта. За това ще допринесат Слънцето, Венера и Нептун. Очаква ни и новолуние в знака на Риби.

Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ще са настроени романтично, но любовта ще им носи както радост, така и болка. Ще имате желанието да „изследвате“ тихо историята на любовния си живот – минало, настояще и бъдеще, без значение дали към този момент се намирате във връзка или търсите своята половинка. Ще правите равносметки, планове. Ако имате любим човек, отдайте се на приятни мигове заедно, помислете как да надградите връзката си.

Телец

Представителите на зодия Телец ще бъдат изпълнени с желанието не само да даряват любов, но и да получават. Хубавото е, че тази седмица Нептун ще ви подкрепя, заедно със Слънцето и Венера. От друга страна, новолунието в знака на Риби също ще ви напомни, че любовта е всичко, от което се нуждаете.

Близнаци

Обвързаните Близнаци може да се радват на подкрепата на половинката си относно работата или пък заедно да започнат нов бизнес. Необвързаните представители на зодията също няма да скучаят. Възможно е интересно запознанство или да надградите взаимоотношенията си с личност, към която имате интереси.

Рак

Любовният ви живот може да достигне нови върхове. Обвързаните Раци ще се стараят заедно с любимия човек да задълбочат връзката си, да се преоткрият един друг с пътуване, приятни занимания и това ще им носи радост. В случай, че нямате сериозна връзка, тогава е възможно да създадете нови романтични взаимоотношения с интересна личност, с която да имате много общи интереси.

Лъв

Лъвовете ще имат необикновена седмица, изпълнена със страст и романтика, благодарение на няколко планети. Сантименталната връзка Венера-Нептун и Новолуние Риби, ще ви помагат да „работите“ по въпросите за любовта от сърце, докато егото ви ще остане на заден план. Насладете се на хубавите любовни мигове.

Дева

Блаженството от връзката е ваше тази седмица, Деви! Слънцето и Венера ще бъдат в прекрасна позиция към Нептун и всичко това се случва във вашия партньорски сектор. Новолунието също ще окаже влияние на тази област на вашата карта. За някои Деви това означава годеж, сватба, за други хубави мигове с любимия човек, а необвързаните може да започнат нова връзка или флирт.

Везни

Обвързаните Везни ще бъдат подкрепа на половинката си тази седмица. Ако той или тя преминават през труден период, изпитания, вие ще положите всички усилия, за да повдигнете духа му/ѝ. Хубаво е, че партньорът ще ви покаже колко много значите за него. Въпреки премеждията не забравяйте за романтиката. Ако сте необвързани, възможно е да започнете да изпитвате емоции към колега.

Скорпион

Любовният ви живот определено ви е приоритет на този етап. Няма нещо, което не бихте направили за любовта и партньора си и той го знае прекрасно. Слънцето и Венера са в много добра позиция спрямо Нептун, което ще допринесе любовният ви живот да бъде наистина изпълващ. На самотните Скорпиони, новолунието в Риби ще повиши любовните им перспективи и те определено няма да скучаят.

Стрелец

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се радват на романтична седмица. С любимия човек ще имате желание да прекарвате всяка минута заедно, в усамотение, у дома. Да гледате телевизия, да си приготвяте вкусна храна, да мързелувате. Ако търсите своята половинка, огледайте се за някого, който е в близкото ви обкръжение.

Козирог

Любовта е основна тема, която ви вълнува. Разочарованията не са опция за вас. Не забравяйте, че когато вярвате в нещо силно, то се случва. Ако на този етап нямате половинка до себе си, не унивайте. Хубавите събития предстоят. Тези от вас, които имат връзка, нека не пропускат шанса за романтика и хубави мигове, които планетите ще им предоставят през тази седмица.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на подкрепата и любовта на половинката си. Той или тя ще ви накарат да се чувствате сигурно, приятно, обичани. Това пък ще ви направи по-сигурни и смели в осъществяването на вашите цели свързани с работа и личностно развитие. За необвързаните Водолеи, любовта е напът и те определено ще почувстват тази предстояща среща в душата си.

Риби

Вие сте олицетворение на любовта тази седмица, Риби! Слънцето и Венера, които сега са във вашия знак, ще бъдат в прекрасна позиция към Нептун, който също е в знака на Риби. Това ще ви донесе чисти, безусловни и романтични любовни вибрации. Със сигурност, представителите на противоположния пол ще бъдат запленени от вас и ако сте необвързани, това може много бързо да се промени.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)