Седмичен хороскоп за 1 – 7 август 2022

Овен

През седмицата от 1 до 7 август ще бъде добре да се концентрирате върху благоприятното развитие на семейните ви планове и дела. През тези седем дни ще бъде добре да планирате и действате по конкретни задачи свързани с близки хора. През седмицата ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца. През седмицата мнозина ще останат неудовлетворени от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място.

През тези дни има вероятност за конфликт с човек от дома ви, който ще има неприятно развитие, тъй като ще провокира спомени за минали ваши грешки или прегрешения. В работата ще бъде важно да се стабилизирате и да развиете отношенията си с ваши колеги или клиенти. През тази седмица избягвайте големи физически или психически натоварвания. През седмицата има вероятност от среща или разговор с жена, която може да бъде по-възрастна от вас или на по-висока обществена позиция. На мнозина ще им се наложи да вземат решение, което ще касае вашите доходи или спестявания.

Момчетата и момичетата ще се опитат да мислят по-рационално и с насочен поглед в бъдещето за своята финансова стабилност, възможностите да работят добре платена работа независимо от възрастта си. Добре да знаете, че възможностите ви няма да са много големи, и се опитайте да приемате реалността такава каквато е, без да изпускате дори малките шансове да си осигурите някакви доходи.

Мъжете също ще бъдат силно заинтересовани от настоящата си или бъдеща професионална позиция или реализация. Работата ви ще бъде важна за вас и вие ще вложите много енергия в стабилизирането на позицията си, или в търсене на по-добра работа, но без да напускате тази, с която сте ангажирани в момента. Много силно влияние през тази седмица върху вашите решения или съдействие за постигане на важни постижения ще има от страна на жена, която ще разполага с някаква власт или е на добра позиция.

Жените ще бъдат раздвоени между задълженията, които ще имат в дома и в семейството си, и тези които са свързани с работата или бизнеса. В това няма нищо необичайно, но през тази седмица товара, който ще носите ще бъде много по-голям, и напрежението ще ви повлияе по един или друг начин. Хубавото е, че все пак ще успеете да се справите със задачите си, най-вероятно и с помощта на други хора. Това няма значение, а постигнатите резултати.

Телец

През седмицата от 1 до 7 август ще ви изненадат различни събития свързани с човек от фамилията ви. Ще възникнат неочаквани разходи, но ще бъдат за хубаво и ще ви донесат някаква приятна емоция. Притесненията ви през тези седем дни могат бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите с нетърпение. Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да проявите търпение и да не създавате излищно напрежение около себе си. Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще даде отражение върху настроението ви през седмицата.

Тези седем дни ще бъдат важен период за вашата кариера или за професионално ви израстване или обучение. Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познавате. Успехи в живота на ваши приятели ще са повод за поздравления или малко празненство. В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и толерантни както към настоящия си партньор, така и да избягвате опити да възродите минали отношения, които вече са изживели времето си. През тази седмица мнозина ще преживеят много емоционално и болезнено една лъжа или опит да бъдат въвлечени в нечии манипулативни действия.

Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна и успешна седмица, в която всяко нещо, което има смисъл във вашия живот ще се случва с лекота и обратното. В случай, че попаднете в някакво затруднение, отново добре обмислете своите планове и цели и не притискайте събитията да се случват по вашия начин, тъй като вие не знаете по какъв начин ще ви повлияе техния резултат. Ще бъде добре да внимавате в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Kозирог или Дева, които няма да бъдат много толерантни към вашите емоционални пориви и желания.

Мъжете през тази седмица трудно ще намират правилната посока за развитие на своите планове и цели и това ще повлияе не само на вашето настроение, но и на физическата ви форма. Ще смятате, че другите не ви разбират, не ви помагат или ви се противопоставят за дребни неща. Успеете ли да избегнете едно такова състояние или едностранно виждане на нещата, то ще имате възможност да насочите енергията си в една много по-добра посока и в края на седмицата да се почувствате доволни от постигнатото през тези седем дни.

Жените ще могат да постигнат стабилност в живота си и сигурност само ако всичко във вашия материален свят e стабилно и не ви носи проблеми, или нови ангажименти. Грижите, които ще трябва да положите за да си осигурите този комфорт могат да бъдат по-големи от това, което физическото ви здраве позволява. По този начин сами може да бъдете причина за някои здравословни неразположения, които ще преживеете през тези седем дни.

Близнаци

През седмицата от 1 до 7 август ще получите съобщение или предложение от страна на някой, който живее или работи в друго населено място. Това ще бъде нещо, което ще ви заинтригува, но не се поддавайте на емоции. Тази седмица вниманието ви могат да ангажират ваши стари идеи или планове свързани със семейството или с работата ви. Вие ще разговоряте с нужните за това хора, относно възможността за тяхната реализация. Вероятността да постигнете реален успех през тази седмица определено е възможна. За мнозина седмицата носи повод за събиране в семейството. През тази седмица ваши приятели ще споделят с вас новина, която е свързана с техен успех или с важно събитие от техния живот.

През тези седем дни чрез приятели ще получите полезна за вас информация, която обаче не бързайте да споделяте с други хора. През седмицата ще ви очакват по-големи разходи. Ще възникне необходимост за различни плащания. Възможен е сериозен преразход на средства. През седмицата пазете личните си документи от загуба или забравяне във важен за вас момент. Някои от вас ще бъдат изненадани от събития или промени на работното си място или в бизнеса.

През тези седем дни на момчетата и момичетата ще им се наложи да преодолеят проблеми или да преживеят неочаквани промени свързани с работа или с образование. Това ще бъде период от време, в който възникването на нови ситуации в живота ви, ще бъде причина за промени в дейността, с която сте ангажирани. Те могат да не бъдат толкова кардинални или драстични, а да са свързани с необходимостта да се стартират някои нови начинания, дейности, курсове и т.н.

През тази седмица мъжете да избягват коментари с колеги, относно дейността си или относно ръководители, други колеги или клиенти. Неочаквано за вас може да се окажете център на една интрига или друга неприятна ситуация. Кореспонденция или разговори с приятели ще са причина за обмисляне на нови идеи или предложения. Възможнен е романтичен или друг вид интерес към вас, който ще ви изненада. Във финансов план през тази седмица може да преживеете моменти на нестабилност, но това не бива да е повод за драма. От вас ще се изиска една по-добра организация и практичност в действия и използване на семейния бюджет. Възможна е приятна изненада свързана с пари, като това може да има връзка с друг човек от семейството ви.

Жените могат да очакват радостно събитие или новина свързана с дете или млад човек. Това ще бъде благоприятен период за пътуване по различни причини без значение дали това ще бъде за няколко дни или за по-дълъг период. Мнозина от вас ще присъстват на важно събитие свързано с момиче или с жена. Като цяло през тази седмица ще трябва да сте по-внимателни и по-добре да обмисляте своите решения и действия.

Рак

През седмицата от 1 до 7 август бъдете подготвени за по-големи разходи. Финансово това може да се окаже една нестабилна седмица, но едва ли ще преживеете някаква финансова криза. Важното е през тези седем дни да не допускате паника или напрежение вътре в себе си, както и в отношенията си с други хора. Седмицата вещае различни преживявания свързани със здравето на роднина или приятел.

През седмицата ваша приятелска връзка може да бъде причина за различни проблеми или да ви натовари с негативни емоции. Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, тогава вложете енергията си към разрешаване на проблемите, които имате. Вероятно ще имате конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Ще можете да постигнете успехи единствено благодарение на вашите собствени усилия. През седмицата направете селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само ви натоварват със собствените си проблеми и оплаквания. Седмицата носи хубави преживявания в любовта. За някои от вас тази седмица ще предложи възможност за ангажимент, който ще ви донесе допълнителен доход. Не е голяма печалба, но ще бъде в полза на личния ви бюджет.

Момчетата и момичетата ще преживеят изненада свързана с ваша стара или неочаквано нова романтична връзка. Това ще бъде благоприятно за вас време за разрешаване и изчистване на финансови притеснения или неуредици. През тази седмица може да ви зарадват различни новини или предложения, които ще подобрят положението ви. Подобни събития ще ви заредят с оптимизъм и по-голяма увереност за бъдещето ви. Разбира се, както винаги, така и сега вашата активност ще има решаващо значение. През тази седмица обаче бъдете внимателни, когато някой ви потърси с молба за помощ. Време е реално и трезво да преценявате възможностите си, както и хората около вас.

За мъжете седмицата вещае радостно събитие свързано с дете. Възможни са също така събития свързани с раждане на дете, рожден ден или имен ден, въобще празник, който ще изиска подаръци и много настроение. Мнозина от вас ще преживеят радост свързана с нов дом на дете/внуче, вила, кола или друга голяма материална придобивка. Любовния ви живот през тази седмица може да бъде много интересен, романтичен и изненадващ, както ако имате създадена вече връзка, така и ако сте неангажирани и търсещи своята любов. През тези седем дни ще имате благоприятно време за предложение за брак, за организиране на романтична изненада на партньора ви и др.

За жените тази седмица носи вероятност от получаването на неприятна новина свързана с хора, които познавате, и които най-вероятно живеят в друго населено място. През тази седмица ще преживеете разногласия или раздяла с приятел, с когото отдавна имате различни цели и приоритети в живота. През тази седмица съдбата ще ви предостави уникални (важни) възможности за развитие и прогрес на лични или семейни дела. Очакват ви ангажименти свързани с повече срещи и разговори от семеен или бизнес характер.

Лъв

През седмицата от 1 до 7 август ще имате благоприятно време за разрешаване на проблеми или изостанали задължения свързани с имущество или други семейни дела. През тази седмица ще ви зарадва помощ или внимание от страна на човек, който живее в друго населено място. В началото на август ще имате възможност да постигнете много като разчистите решително неприятни хора от обкръжението си или стари проблеми.

През този период може да се ангажирате със събитие свързано с възрастен човек, който може да е ваш роднина, съсед или от семейството на ваши приятели. Ще следите с интерес или със съпричастност събития в живота на мъж, който ще преживее важно събитие или промяна. Тези от вас, които през тази седмица са в процес на професионална трансформация да внимават с кого работят, с кого се обвързват. Като цяло разчитайте повече на самите себе, ако това е възможно. Събиране или посещение в дома ви ще ви зареди с нови положителни емоции и преживявания. Може да ви споделят радостна или полезна за вас информация. Някои от изненадите през тези седем дни ще са свързани с неприятности в семейството ви. Те може да засягат отношенията с партньора ви или с роднини от негова (нейна) страна. Здравословните проблеми, които могат да възникнат ще изискат едно по-динамично или продължително лечение.

Момчетата и момичетата да са особено внимателни към здравословните си неразположения и да не омаловажават значението на лекарските предписания и съвети. През тази седмица може да преживеете една раздяла или загуба, чието значение ще се разбере по-късно в бъдещето ви. Очакванията ви за тази седмица могат да бъдат свързани с някакви покупки или придобивки лично за вас, нещо на което определено ще може да се зарадвате.

Мъжете ще имат интересна седмица на прогреси и напредък в личните си и професионални дела. Ще може да разчитате на късмет, но ще трябва да се надявате и на собствените си усилия и амбиция. През тази седмица ще имате полезен или интересен за вас разговор, среща или ангажимент с мъж на 35 години.

Жените ще преминат през седмица, която може би няма да запомните с някакви специални събития и преживявания. Това обаче, с което ще се ангажирате, също ще бъде важно за вас. В повечето случаи основните ви дела и задачи ще бъдат свързани с вашия дом или със семейно имущество.

Дева

През седмицата от 1 до 7 август ви предстоят контакти, гостувания и срещи с хора от семейството ви или с хора, които имат някаква роднинска връзка с вас. Те може да внесат временно объркване в ежедневието ви, донякъде с проблемите, които носят със себе си или поради техния темперамент. Събития в живота на приятел, колега или съученик ще са повод за някаква тъга, разочарование или други силни емоции. Могат да ви изненадат пари от мъж или чрез мъж да получите важна за вас новина от финансов характер.

През тази седмица може да имате динамична комуникация по телефон или чрез писма с хора, които живеят или работят в чужбина. Може да получите важна новина или информация, предложение или покана чрез хора от друг град или държава. През този период ще имате ангажимент свързан с имот или имущество, като това може да касае ремонт, уреждане на право на собственост, покупко – продажба и др. Ако имате юридическо дело от имотен характер, тази седмица едва ли ще разрешите проблема си. Очаквайте радостна новина свързана с бременност или с раждането на дете в друго населено място. Сега може да имате късмет в едно пътуване или да получите покана за пътуване. Тази седмица като цяло носи повече семейни ангажименти, свързани с различни приятни или неприятни поводи. Разбира се, ще има и такива от вас, които ще предпочитат да прекарват свободното си време в компания с други хора и семейните задачи или отговорности (ако имате такива) ще остават почти винаги на заден план.

Момчетата и момичетата ще присъстват на едно събиране свързано с момиче или с жена. Възможно е да имате специален ангажимент свързан с такава личност, който ще изиска едно по-отговорно отношение и изпълнение от ваша страна. Като цяло през тази седмица много по емоционални преживявания ще имат момичетата от този зодиакален знак, което обаче носи риск и от повече грешки или прибързани, необмислени решения.

Мъжете ще преминат през някои моменти на объркване, несигурност или нестабилност. През тази седмица много ще се влияете от всякакъв вид информация, независимо от нейния източник и дали тя е истинска, или е една от тези фалшиви новини, които свободно циркулират в интернет пространството. Внимание ще изискат финансови, професионални или бизнес отношения с хора родени pод знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще поемат по-голямата отговорност при изпълнение на различни задачи и планове свързани с дома или семейството. През тази седмица може да ви ангажира разрешаването на някакъв проблем свързан с родственик, който има труден или сприхав характер. Възможна е появата на нов човек в семейството ви, включително нов домашен любимец. В кръгът ви от съседи ще се обсъждат действията на човек, който създава проблеми на хората, които живеят в близост до него.

Везни

През седмицата от 1 до 7 август важна роля в живота ви през тази седмица ще изиграе едно приятелство с жена или общите ви действия за една кауза. През този период ще имате очакване за получаване на една сума пари, като в действителност ще получите друга (по-малка или по-голяма). Тази ситуация едва ли ще предполага спор или конфликт, тъй ще е резултат от възникването на неочаквани обстоятелства. През тези седем дни се пазете от разочарования, които могат да възникнат поради ваши нереални или прибързани очаквания. Ще преживеете радостно събитие свързано с човек, най-вероятно от кръга ви роднини. Тази седмица може да ви донесе успех в развитието на едно ново начинание или промяна. Това обаче ще бъде един неблагоприятен период за съдебни или юридически ангажименти. Възможно е отлагане, забавяне или друго неблагоприятно за вас развитие.

През тези седем дни с любопитство и търпение ще наблюдавате опитите за хитруване на една личност, която е свързана със семейството ви. Наясно сте с нейните/неговите лъжи и с лицемерничето им, но засега поради различни причини ще се въздържите от ответни действия. В края на седмицата може да приемете, че сте имали едно продуктивно време, тъй като ще сте се възползвали от възможностите да реализирате по-голяма част от своите планове и очаквания. Като цяло през седмицата ще имате ведро и оптимистично настроение (или поне ще се стремите да поддържате такова). Ще имате интересни или специални преживявания с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Момчетата и момичетата ще са по-скоро пасивни, търпеливи и изчакващи развитието на важни събития. През тази седмица няма да избързвате с решения и промени, и когато възникнат такива те ще са добре обмислени от вас. Тази седмица ще бъде интересна за вашия любовен живот, особено ако търсите сериозна романтична връзка. Съвета ми е не бързайте да оценявате всяко ново познанство само по външния вид на човека или някои други фактори, които не покриват вашите очаквания. Дайте време на това познанство да се развие и вие да опознаете по-добре човека, преди да вземете окончателно решение.

Мъжете нека да бъдат по-внимателни при уреждане на стокови или имотни отношения, където могат да възникнат прояви на нечестност спрямо вас или да ви заблудят в нещо, което вие ще откриете много по-късно. Това ще бъде благоприятно време за ангажименти и за реализиране на планове свързани с ваше собствено дете или за работа и мероприятия свързани с деца. Ще имате удачно време да вземете някои важни решения свързани с бъдещото образование, с професионалното развитие или развитие на заложби на собственото ви дете или на млад човек от семейството ви.

Жените ще имат по-динамична комуникация с приятели и познати от различни градове и държави. Ще създадете много познанства, някои от които ще бъдат романтични, други на професионална основа или на база общи интереси и хобита. Здравето на жена от кръга ви роднини ще създаде притеснения или ще изиска грижи за даден период от време. Не е изключено лечение в болница или специален вид терапия. През тази седмица ще възникне събиране или ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена от семейството ви. На някои от вас ще им се наложи да се погрижат по-сериозно за здравето си, което ще бъде нестабилно през тази седмица.

Скорпион

През седмицата от 1 до 7 август ще ви изненада новина, предложение или документ, които ще определят развитието на ваши планове до края на това лято. През тези седем дни несемейните представители на зодиакалния знак Скорпион ще могат да поставят началото на ново приятелство, романтична връзка или ще преживеят една любовна авантюра. Ще проведете разговор с интимен или брачен партньор, който ще има връзка с бъдещето на вашите отношения. Инцидент или неприятна случка на работното ви място може да създаде напрежение в колектива ви.

През този период ще възникнат грижи за собственото или на близък човек здраве. Вероятно ще ви се наложи посещение или лечение в болница. През тази седмица ще можете да се зарадвате на придобивка в дома си. Ще вложите време и енергия в една промяна свързана с дом или имот, който притежавате. Мнозина ще получат покана за сватба или семейно събиране, където ще отидат с подходящ подарък. През тази седмица мнозина ще получат неочаквана покана или предложение. Не бързайте да приемате или да обещавате, дайте си време да обмислите по-внимателно нещата преди да дадете отговор. През тези седем дни някои от вас ще имат емоционални сънища свързани с хора от Отвъдното, чието значение ще се опитат да разгадаят. Интуитивно ще усещате, че съновидението ви не е случайно. През седмицата ще имате повече семейни отговорности и задачи за изпълнение. Не ги отлагайте, защото няма кой друг да свърши тази работа вместо вас.

Момчетата и момичетата ще имат финансови отношения с жена, като е възможно да получите пари от нея или да уредите други някакви дела с нея. Ще ви разстрои внезапно събитие в училище или на работното ви място, което може да има връзка с ваш съученик, колега, ръководител или да касае ангажиментите, с които ще се ангажирате през тези седем дни. В някои случаи може да преживеете ситуация, която да доведе до някаква промяна в собствената ви позиция или работа.

Мъжете има вероятност да влязат в конфликт заради имот или имущество, нова покупка или други материални проблеми с човек от семейството си. Ще се зарадвате на събитие в личния живот на човек, който е ваш роднина или близък приятел. Възможна е покана за събиране свързано с юбилей, годеж или сватба. Някои от вас ще са притеснени около здравето или развитието на лични проблеми на син, брат или друг родственик. През тази седмица ще бъде добре да насочите вниманието си към подобряване финансовата ситуация в семейството и осигуряване на по-добри или регулярни доходи.

Жените ще бъдат разочаровани или разтсроени от действията на човек, който ще действа нелоялно, злонамерено, без да мисли за последствията от своите действия. Тази седмица вещае неприятна новина свързана с момче или с мъж. През тези седем дни ще обсъждате покана за гостуване, за среща или събиране от важен характер. Ще имате ангажименти с важни документи, или ще събирате полезна, важна за вас информация.

Стрелец

През седмицата от 1 до 7 август ще се фокусирате върху организирането на ваши лични или финансови документи, паспорт, банкови карти и др. Може да възникне временно притеснение около пари, в отношенията ви с хора от семейството. През тази седмица ще сте обект на специално внимание от страна на човек, който ще се опита да ви зарадва с подарък или с друг жест на внимание. Ако имате деца, това може да се окаже един важен период за тяхното развитие, успехи. Може да имате повод за събиране свързано с тях.

През седмицата очаквайте новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Неприятностите, които ще възникнат в дома или в работата ви, няма да ви изненадат. Ще имате очакване за тях или ще са резултат на ваша стара грешка, необмислени действия и др. През този период ще преживеете тъга, депресия или други негативни емоции поради събития свързани с ваша близка жена (най-вероятно от семейството ви). Като цяло пред вас е един емоционален седемдневен период, с неочаквани, но кратки моменти на напрежение.

През седмицата неочаквано ще разкриете тайна, лъжа или друга користна постъпка от страна на човек, когото познавате лично. Такова едно събитие ще ви накара да преосмислите отношенията си с тази личност. През седмицата може да ви се наложи да разчитате в семейните си ангажименти на жена от семейството: майка, баба, сестра, дъщеря и др. Вероятно е събиране свързано с жена: приятелка или роднина. Голяма част от родените под знака на Стрелец ще са в период на промени, които може да не са толкова явни, да се случват вътре в тях, в мисленето им, в нагласите им за бъдещето и др.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за развитие на романтична връзка с партньор от друго населено място или от чужбина. През тази седмица може да имате разговори или да планирате различни неща свързани с предстоящо събиране, среща или друго важно мероприятие. През този период може да се разочаровате от действията или думите на съседи, приятели или хора, които живеят близо до вас. Ще ви зарадва новина свързана с допълнителни пари в семейния ви бюджет.

Мъжете могат да следят развитието на романтична или брачна връзка на приятели или роднини. Възможно е събитие свързано с тяхна предстояща сватба, годеж, раждане на дете, но и не е изключена раздяла за тези, които имат твърде сложни и проблематични отношения. През седмицата ще ви изненада неприятна новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Мнозина ще са свидетели на емоционален срив в живота на приятели, които преминават през труден период от живота си. Възможно е това да има връзка с някаква загуба или раздяла в техния живот. На голяма част от жените им предстои промяна поради напускане или преместване на ваш колега, ръководител, бизнес партньор или клиент поради различни причини. През седмицата ще се обмисля пътуване по семейни причини, събиране на семейства за лятната ваканция и др. Някои от вас ще посрещнат роднина от далеч, който ще дойде на гости или се прибира завинаги в родината си.

Жените ще са склонни да проявят по-голяма щедрост към близките си хора през тези седем дни. Разбира се, ще имате достатъчно настроение за любов, нежност и ласки стига да имате подходящ партньор до себе си.

Козирог

През седмицата от 1 до 7 август ще ви изненада неочаквана покана или предложение. Това ще ангажира мислите ви в търсене на най-добрата или правилна реакция от ваша страна. Тази седмица ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с настояща или бъдеща работа. Това ще бъде и благоприятно време за преместване в друго населено място или в ново жилище.

През този период ще се тревожите около събития в живота на приятели, които са в момента надалеч от вас. Една неочаквана среща ще ви запознае с интересни хора, с които ще поддържате контакти и за в бъдеще. Трудни моменти могат да възникнат около дете или внуче, които ще са вследствие на различни преживявания или нови обстоятелства в техния живот. През тази седмица ще се обмислят важни разходи и покупки, които ще трябва да се направят преди есента. През седмицата ще очаквате разговор или извинение от страна на човек, който ви е обидил с предишни свои действия. Ще получите покана за пътуване от страна на приятел, което обаче ще ви бъде трудно да приемете поради лични причини.

Момчетата и момичетата ще отделят много повече време за приятелите си, отколкото за собственото си семейство. Вероятно сега имате нужда от „разтоварване“ и преживяване на повече приятни емоции. През тези седем дни е възможно да се ангажирате с документ или договор, от който ще зависи стабилността или сигурността във вашето образование, работа, бизнес или в друго някакво начинание. Паричните ви дела ще имат важно значение и в голяма степен тяхното развитие ще определя и вашето настроение.

Мъжете ще са здравословни уязвими откъм различни неразположения. Възможно е причина за някои от тях да бъдат ваши проблеми на работното ви място или в бизнеса ви. Любовният ви живот ще е сложен, с вероятност от различни изпитания или среща със стара любов.

Жените ще имат различни преживявания с приятели и познати предимно от мъжки пол. Възможно е неочаквано да откриете, че някой има романтичен интерес към вас. Моментите на тъга или несигурност ще бъдат предизвикани от липсата на самочувствие или умение правилно да общувате с важни или интересни за вас хора. Тази седмица ще може да запомните с преживяване, което ще имате с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Водолей

През седмицата от 1 до 7 август някои от по-интересните събития, които ви предстои да преживеете, ще имат връзка с бременност, с дете или с млад човек от семейството. Преди всичко става дума за хора, с които не живеете под един покрив. Възможно е събиране в дома или в семейството ви свързано с рожден ден, юбилей, годеж или сватба и др.

През тази седмица ще имате срещи и разговори, които ще са свързани с обсъждане на интересно предложение за работа или бизнес, реализацията на важен за вас проект и др. През този период ще получите новина свързана с важно събитие в живота на млад човек. Очаквайте подарък или получаване на права върху някакъв вид собственост. През седмицата ще преживеете конфликт с човек, на когото сте споделили ваша лична информация, която поради наивност, лековерие или недомислие ще стане достояние на други хора. Тази седмица ще е добър и успешен за вас период в професионален план, с добри доходи или добро развитие на бизнеса ви. Мнозина от вас ше имат по-големи разходи свързани с дете или внуче.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се разграничат от действията на съиченици или колеги, които са се злепоставили неприятно със своите действия и решения. Тази седмица ще изиска от вас някои решителни, трудни действия, които могат да ви конфронтират с други хора. По-важното е да сте честни и откровени в действията си. Мнозина ще се зарадват на една важна покупка на техника или друга полезна вещ.

Мъжете ще планират различни съвместни действия с други мъже, които могат да бъдат ваши родственици, колеги, приятели и др. Ще имате много повече ангажименти през седмицата, които често ще бъдат свързани с обща дейност, или чието развитие ще зависи от действията на други хора. Възможни са грижи или ангажиране с някаква услуга важна за мъж от семейството ви или от кръга ви роднини.

Жените трудно ще се преборват с лошото си настроение или с песимизма си относно развитието на някои събития или отношения през седмицата. Напрежението, на което ще сте подложени вътре в себе си, ще има връзка с ваши лични страхове, предизвикани от лоши спомени, неприятни преживявания в миналото и др. През седмицата внимание ще изискат отношенията ви с жена родена под знака на Стрелец, Овен или Лъв.

Риби

Седмицата от 1 до 7 август ще запомните с интересни и важни събития свързани с роднини отблизо и далеч. Очакват ви най-различни изненади, както свързани с тях. През тази седмица ще можете да уредите във ваша полза различни финансови отношения, договор и споразумения. Родителите Риби ще имат причини за силни емоции и преживявания свързани с важни събития в живота на дете или внуче. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на момиче в дома на роднини или приятели.

През тази седмица ще сте в очакване развитието на неприятности или тяхното приключване. Това са неща, които спъват развитието на важни за вас семейни или професионални планове. Определено късмета ще е на ваша страна и вие ще сте достатъчно разумни и трезви да не го изпуснете. Една от силните ви страни ще е възможността да разрешите материален или имуществен проблем, проблем с жилище или строеж и др. Опасността идва от по-големите очаквания, които може сами да си дадете в желанието за бързо развитие на делата ви. Въпреки хармонията и стабилността на семейните ви връзки ще имате своите трудни моменти. Тогава по-лесно ще провокирате конфликти за незначителни неща.

През седмицата ще ви изненада новина или събитие свързано с годеж или сватба.

Момчетата и момичетата ще се наложи да вземат важно решение за бъдещето, в което не трябва да има никакви емоции. Преосмислете присъствието на някои хора в кръга ви от приятели. Възможно е да се зарадвате на неочаквани пари или важен финансов документ или договор. През тази седмица повод за размисъл или необходимост за решение може също така да бъде вашето образование или кариера.

Мъжете ще се сблъскат с някои неприятности, които определено ще успеят да ви изненадат. Ще останете разочаровани или объркани от развитието на някои събития през седмицата, за които предварително ще имате определени очаквания. Описти за мъжа, манипулативни или злонамерени действия спрямо вас ще успеят истински да ви разгневят.

Жените трудно ще контролират емоциите, капризите и желанията си през тази седмица. Конфликтите ще са част от ежедневието ви с различни поводи на възникване. Разбира се, при желание от ваша страна всичко това ще може да се контролира и избегне. Особено търпение от вас ще изискат действията на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

https://www.dunavmost.com/====… https://kupi-sega.bg Бъди оригинален! Интересни подаръци за скъпи хора! КУПИ СЕГА! https://kupi-sega.bg/


image0 (9K)