Седмичен хороскоп за 16 – 22 май 2022

Овен

През седмицата от 16 до 22 май ще обсъждате интересни идеи свързани с настоящата ви работа или с нещо ново, което ще дойде чрез човек от кръга ви роднини, колеги или приятели.

Като цяло това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нови източници на доходи чрез нова или допълнителна работа.

Успехи могат да очакват тези от вас, които имат новаторско мислене, и които са склонни да рискуват в една нова сфера на развитие.

През седмицата ще имате поводи за празници в семейството или в кръга ви от роднини, но доколко и как ще ги празнувате ще зависи от конкретната ситуация, там където живеете.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупки на вещи или продукти, които са важни за дома ви.

През тази седмица ще можете да разговаряте по-спокойно относно важни семейни планове от материален или имотен характер.

През седмицата мнозина ще научат за сериозен здравословен проблем на човек от кръга си приятели, колеги или съседи.

През тази седмица ще бъде добре да снижите своите очаквания за важни или специални събития в живота си, да избягвате обвинения към други хора за настоящата ситуация в живота си.

Момчетата и момичетата ще са склонни да проявят детинско поведение, в ситуации в които трябва да покажете зрялост и умения да се справите с предизвикателствата, които животът ще ви поднесе.

Много интересни преживявания и събития носи новата седмица за вас, особено чрез общуването ви с различни хора, както такива които вече познавате, така и такива, които ще се появят в живота ви през тези седем дни. Интересно влияние върху вашите планове и възгледи ще има от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През тази седмица не се стремете на всяка цена да постигнете успех, да направите крачка напред. Оставете събитията на тяхното естествено развитие и акумулира и знания и умения.

Мъжете ще проявят една нехарактерна нетърпеливост, избухливост и желание за контрол върху другите, което неминуемо ще направи седмицата сложна и непредсказуема.

Всякакви прояви на ревност или отхвърляне идеите на други хора може да се обърне срещу вас като бумеранг. През тази седмица може да правите планове за близкото си бъдеще и дори да организирате някои по-важни неща свързани с тях.

Много внимателни общувайте с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, особено ако отношенията ви с тях са на професионална или бизнес основа.

Жените трудно ще преценяват какво точно искат да постигнат през тази седмица, и е възможно вниманието ви да бъде разхвърляно в различни посоки. Някой от действията и решенията ви ще се повлияе силно от моментното ви настроение, което няма да ви бъде от полза.

През тези седем дни ще имате преживяване свързано с момиче или с млада жена, което може да ви поднесе някакво разочарование, или да има разминаване с вашите очаквания. През тези седем дни ще бъде важно да се съхраните стабилни, да недопускате люшкане напред-назад водени от различни емоции или капризи.

Телец

През седмицата от 16 до 22 май ще имате по-често добро настроение и желание да се забавлявате.

Избягвайте обаче да игнорирате проблемите или сериозните си ангажименти, гледайки повърхностно и несериозно на тях.

Повод за специални емоции в живота ви през седмицата ще бъде човек от кръга ви близки родственици или приятели.

През тези седем дни ще ви бъде трудно да намерите разумно обяснение или правилно решение на проблем, който създава напрежение във вашите любовни или семейни отношения.

Той може да е провокиран от една клюка или интрига, от измама или изневяра и неговата цел е да предизвика раздяла, разбира се, ако вие самите позволите това да се случи.

Бъдете нащрек и внимавайте да не допуснете грешки, водени от собствените си емоции, съмнения или амбиции.

През тази седмица внимание ще изиска здравословен проблем или друга ситуация в живота на човек, който живее в друг дом или в друго населено място.

Мнозина от вас, които ще пътуват през тази седмица, ще преживеят едно притеснение, което ще изиска промяна в избора ви на транспорт, поддръжка на личен автомобил или умения на шофиране.

Тази седмица ще бъде важна за вашето професионално развитие и за правилното изпълнение на професионалните ви задачи.

Не допускайте конфликти с колеги или с клиенти, тъй като, както вие така и те са подложени на някакво напрежение и стрес.

Момчетата и момичетата могат да очакват през тази седмица различни неочаквани ситуации, новини или срещи, които ще изискват от вас понякога бързи или трудни решения.

Седмицата може да ви свари неподготвени за бързото развитие на събитията, които предстои да преживеете през нея. Някои от вас мога да се справят доста успешно с този бърз темп на живот, но за някои може да се окаже сериозно предизвикателство.

Много важно ще бъде през тези седем дни да не прибързвате в решенията и в действията си, при нужда да търсите съвет или допълнителна информация.

Мъжете също ще преминат през седмица на важни и трудни решения, особено ако те са свързани със сериозни промени в живота, касаещи семейството, работата, бизнеса и други.

Това ще бъде седмица на движение за тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело. По-голямото напрежение може да ви създаде проблем през тези седем дни, и всеки от вас ще се справи по различен начин с това.

Не омаловажавайте думите на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които ще се опитат да ви дадат някакъв съвет, насока или друга полезна според тях информация. Седмицата носи за вас повече работа, повече бизнес и като цяло пълна ангажираност.

Жените ще поемат по-голямата част от задълженията и отговорностите в семейството, което може да се окаже много изморително в един момент.

Дали ще поискате помощ и споделяне на отговорностите от останалите членове на семейството, или ще продължите да си носите товара, ще бъде индивидуално решение на всяка една от вас. Това е седмица на сериозни задачи и решения свързани с пари и въобще с финансовите ви дела.

В личен план ще можете да си осигурите някакъв комфорт, приятни забавления или време за почивка и развлечения. Това ще зависи от собствената ви натура, дали предпочитате тих живот или сте активна, социална личност.

Близнаци

През седмицата от 16 до 22 май различни събития ще ви принудят да промените някои свои планове и да насочите вниманието си към конкретни неотложни задачи и ангажименти.

В повечето случаи те ще бъдат свързани с образование, кариера или личностно развитие.

През тези седем дни ще можете да се представите успешно на работното си място, да затвърдите постигната вече позиция или да приемете нови задачи и ангажименти.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа или за търсене на такава.

През тази седмица вниманието ви също ще бъде ангажирано с битови проблеми, ремонти или размествания в дома, подобрения свързани с мебели, техника и др.

Емоционално няма да сте в най-добрата си форма. Лесно ще изпадате в меланхолични настроения, тъга по миналото ви или по определен човек, леки депресивни състояния и др.

Неочаквано събитие свързано с роднини или с приятели може да ви накара внезапно да отидете някъде или да пътувате.

През тази седмица определено ще имате много повече контакти, посещения в различни институция или други ангажименти свързани с ваши роднини и приятели.

Момчетата и момичетата ще бъде добре да прекарат по-голямата част от свободното време в дома си, помагайки на своите родители, влагайки по-голямо внимание в различни домашни задачи и други.

През тази седмица ще бъде добре да покажете, че може да бъдете опора и надежда на близка жена, която може да бъде ваша баба, майка или сестра. Обичта, която ще давате на своите близки през тази седмица ще ви се върне стократно, така че не щадете своите чувства, уважение и помощ която желание ще трябва да давате.

Мъжете ще има да размишляват за различни неща от живота, които през тази седмица ще възникнат като нови интересни идеи или възможности. Ще търсите своята ниша за реализация, особено ако все още се лутате и търсите своето място под слънцето.

Седмицата носи повече разговори, срещи и контакти, които могат да имат връзка именно с тези стари или нови идеи, които са окупирали съзнанието ви.

Разбира се, поводи за такива преживявания могат да бъдат и други събития в живота. През седмицата ще предпочитате да бъдете повече с ваши приятели или със съмишленици, отколкото с хора от семейството ви или с роднини.

Жените ще търсят дипломатичен или практичен изход от някои неприятни ситуации, което по принцип ви се отдава с лекота, но не и през тази седмица. В желанието си бързо да приключите с подобни проблеми, вие с необмислени думи или действия само ще ги усложните.

Моят съвет е търпеливо да помълчите и изчакате нещата да се нормализират, доколкото това е възможно, преди вие да започнете да действате. Интересни преживявания за вас носи седмицата с хора, които са родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Рак

Седмицата от 16 до 22 май ще започнете с очакване за приятни преживявания с любими или важни за вас хора. Доколко и как това наистина ще се случи зависи и от индивидуалните ви дадености.

Ако през изминалата седмица сте успели с реализацията на важни подготвителни работи, през тази седмица ще можете да разчитате на успех в работата си, както и в домашните си дела.

Любовният ви живот ще зависи от свободата на емоциите, които вие и вашия партньор ще си дадете. Недейте очаква единствено партньора ви да създава приятни моменти във връзката ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за създаване на нови познанства с хора отблизо и далеч. Съвета ми е да не ги натоварвате със сериозни очаквания още в тяхното начало.

Някои от по-сериозните конфликти през тази седмица могат да бъдат провокирани от други хора за да ви злепоставят или за да ви манипулират в тяхна изгода. От вас зависи дали ще намерите тактичен и дипломатичен път да се измъкнете от подобна ситуация.

Семейните ви ангажименти няма да са малко и определено ще са важни за изпълнение. Не бива да ги отлагате, тъй като това ще ви донесе допълнителни усложнения.

Седмицата вещае важно събитие във вашето семейството или в семейството на ваши приятели.

Като цяло тази седмица може да бъде много интересна, с различни неочаквани събития или силни емоционални преживявания.

Момчетата и момичетата през тази седмица ще са лесно докачливи, свръхчувствителни и понякога нетърпими за своите приятели или роднини.

Много лесно ще се цупите и обиждате, особено ако нещата не стават така, както вие искате. Подобни прояви на капризи или глезотии мога да ви създадат сериозни проблеми и изцяло да подменят благоприятната картина на тази седмица.

Научете се да мислите преди да говорите и да действате. Не пропилявайте сами добрите си шансове и възможности и се учете от грешките, които вече сте допуснали в миналото си.

Мъжете ще имат уникално време за разгръщане на лични способности и умения, с които да реализират свои смели планове и идеи. Това е седмица, в която съдбата ще ви даде късмет и шанс, но само на тези от вас които са достатъчно амбициозни и смели да се възползват от тях, и да ги реализират по най-добрия начин.

Ще бъде добре още в началото на седмицата да знаете, че събитията ще се движат много бързо, което ще изисква от вас добра организираност и перфектност в изпълнението на това, с което ви предстои да се ангажирате.

Жените ще се наложи да се ангажират с повече задачи в дома си, включително с такива, които са по-скоро важни за останалите членове на семейството. Седмицата носи много новини или важна информация от страна на други родственици или приятели на вашето семейство.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на имуществени документи, прехвърляне или получаване на собственост и други подобни действия. На добро развитие ще могат да се надяват тези от вас, които през тази седмица ще се ангажират с продажба на някакви вещи, имущество или имот.

Лъв

През седмицата от 16 до 22 май ще се сблъскате с прояви на инат и упорство от страна на дете или млад човек, които ще отхвърлят ваше предложение или съвет, без дори да се замислят, че това е най-доброто за тях.

Седмицата вещае неприятна новина или житейска раздяла с близък човек, поради различни причини в неговия или нейния живот.

През тези седем дни много напрегната ще бъде вашата комуникация с хора родени под земни зодиакални знаци, които трудно ще разбират вашите намерения и ще ги приемат като нежелана намеса в техния личен живот или работа.

Като цяло тази седмица ще бъде доста експлозивна и стресова за вас, но по този начин ще постигнете важни за вас резултати и успехи.

Един неочакван конфликт в семейството или с човек от кръга ви роднини ще предизвика разкриване на някаква тайна или действия от миналото, за които не сте имали информация.

Различни противоречия с хора от кръга ви роднини ще ви накарат да вземете решение да спрете да се намесвате в техния живот, дори това да е свързано с тяхна грешка или опасност да преживеят загуба.

Динамичността на седмицата ще ви срещне с най-различни хора и ще видите най-различни прояви на техния характер.

За съжаление в повечето случаи това ще ви донесе разочарования или поне ще ви накара да преосмислите отношенията си с тях.

Момчетата и момичетата ще са склонни да налагат мнението си, да настояват за изпълнение на своите желания, като в повечето случаи това ще доведе до неприятна конфронтация предимно с родители или с роднини.

Такива прояви са възможни и в любовните ви отношения, но те определено ще бъдат по-рядко явление. Спор или противопоставяне с мъж, който е значително по-възрастен от вас може да доведе до изолирането ви от някаква група, от участието в някакво мероприятие и други.

Не по-весела ще бъде ситуацията и във вашия дом, където може да си позволите едно невъзпитано поведение, или несъобразяване с възможностите и мнението на останалите хора от семейството ви.

Мъжете ще има толкова много работа през тази седмица, че ще бъде глупаво да правите някакви планове за забавления, не и преди почивните дни. Даже и тогава може да се окажете плътно ангажирани с най-различни задачи, но ще имате някаква възможност и за кратък отдих. Повечето домашни проблеми ще очакват на вас за своето разрешение.

Различни битови или технически неуредици също ще чакат вашата намеса. Интересно развитие може да имат ваши отношения с жена, с която работите заедно, която може да ви окаже подкрепа, да ви даде протекция или предложение за по-добра позиция.

Жените ще се емоционални, любвеобилни, търсещи внимание и комплименти, флиртове. Е, това няма да е възможно за всяка една от вас. Тези, за които това ще се окаже невъзможно, ще насочат своите емоции към гледане на романтични филми или четене на книги с подобно съдържание.

Седмицата ще намери с какво да ви изненада, но доколко вие ще се зарадвате на тези неочаквани събития ще зависи от това, до колко силно влияние те ще имат върху вашето бъдеще, или са просто миг щастие.

Дева

През седмицата от 16 до 22 май вниманието ви ще ангажират различни задължения свързани с финансови документи или плащания.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, но избягвайте прояви на самонадеяност.

През тези седем дни една неприятна новина може да създаде стрес или да предизвика необходимост от пътуване наблизо или надалеч.

През тази седмица се съобразявайте с реалните си възможности, както във финансов план, така и в емоционален. Не обещавайте и не се ангажирайте с неща, които трудно може да изпълните. Останете здраво стъпили на земята, тъй като това е единствения за вас начин за самосъхранение.

През седмицата ще получите покана или предложение, което трудно ще откажете.

Новите ви контакти и познанства през тези седем дни ще бъдат с хора, които имат сходни интереси или цели с вас.

Като цяло бъдете по-тактични и предпазливи в отношенията си с хора родени под земните зодиакални знаци.

Тази седмица ще бъде важна за вас, защото това е време за изграждане на база, върху която да продължите с вашите действия в бъдеще. От това ще зависи какви постижения ще имате и какви успехи ще достигнете.

Тази седмица ще е важна нишка в развитието на планове или ангажименти, които стартирахте в близкото си минало, и които ще имат развитие в близкото ви бъдеще.

Момчетата и момичетата ще преминат през интересна седмица на възникване и реализиране на нови задачи, проекти и цели. Ще имате свобода да покажете своите таланти и знания, да развиете собствения си потенциал, за да могат другите да видят на какво сте способни.

Това ще бъде благоприятно време за изчистване на стари проблеми и хармонизиране на проблематични отношения.

Може да възродите своя стара идея и сега тя да има благоприятен шанс за реализация. Може да правите смели планове за бъдещето си и дори да започнете да действате за тяхното осъществяване. Интересна роля в живота ви през тази седмица ще има от страна на човек роден под знака на Рак, Риби или Рак.

Мъжете ще се лутат между различни емоции, желания и настроения. Може да допуснете силно влияние върху действията си от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, или такъв асцедент, което е трудно да се предвиди дали ще ви бъде от полза или ще ви причини вреда.

Неприятностите през тази седмица ще имат за цел да ви покажат ваши грешки, несериозно отношение към конкретни проблеми или хора. Именно подобни ситуации могат да бъдат една от основните причини за вашето лошо или подтиснато настроение през някои от дните на тази седмица.

Жените ще имат желание да се събират по-често с приятели или с роднини, да разговарят по различни интересни теми.

Може да имате повод за събиране в дома си или да присъствате на събиране свързано с празник в живота на ваша родственик или приятел. Тази седмица ще бъде добра да осъществите консултация с лекар по въпроси свързани с вашето или на близък човек здраве.

Везни

Ще може да започнете седмицата от 16 до 22 май с предварително изградени планове, чиято реализация ще бъде важна за вас. Те могат в голяма степен да касаят неща свързани с вашия любовен или личен живот, с ваши финансови интереси.

Няма причина очакванията ви да не се реализират, но са възможни различни малки промени, забавяния или отлагания за кратко време.

През тези седем дни ще имате сложни отношения или притеснения свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Възможно е да ви се наложи да се погрижите за лек здравословен проблем, който ще възникне през седмицата.

Семейните ви и роднински отношения ще се развиват без изненади, но може да ви развълнува или обърка разговор с жена, която може да бъде ваша майка, сестра, баба или друга родственица.

През тази седмица може да обмисляте различни промени свързани с дома или със семейството си, но едва ли точно през тези седем дни ще вземете финално решение или ще промените нещо.

В професионален план седмицата ще развива благоприятно и според очакванията ви. Възможно е обсъждане на финансови неща: заплата, сделки, плащания от клиенти или бизнес партньори и др.

В любовния си живот ще сте склонни да следвате естествения ход на събитията. Това не касае липсата на амбиция от ваша страна, но ще осъзнавате, че в момента имате други по-важни приоритети.

Момчетата и момичетата ще се фокусират върху своите финансови дела и интереси, тъй като интуитивно ще усещате, че това е важно и специално време за вас. Ако искате да работите, ако искате да бъдете финансово самостоятелни, ако искате да усвоите нови професионални умения, сега е точното време за това.

В противен случай ще продължите да сте зависими финансово от родители или от други фактори, което ще остави у вас усещане за несигурност, нестабилност и липса на свобода за действие.

През седмицата ще бъде добре да общувате повече с хора, които са представители на въздушните зодиакални знаци, защото те ще намерят начин да ви мотивират към по-смели дела.

Мъжете ще се наложи да се ангажират с някои конкретни задачи, които са свързани с дете или внуче.

Като цяло през тази седмица на вас ще разчитат по-млади хора, които ще се нуждаят от вашия съвет, подкрепа, усвояване на нови умения на база вашия опит и други. Седмицата ще благоприятства пътуване както свързано с ваши лични цели, така и с ваши приятели или с вашето семейство.

През тази седмица ще се наложи да общувате повече с хора, които живеят на разстояние от вас. Възможно е някои от тези разговори да са свързани с важни промени или решения във вашия или в техния живот.

Жените ще бъдат поставени на сериозни изпитания, при общуване с хора, които са добре известни със злобния си, завистлив или инатлив характер. Много нерви ще ви коства общуването с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Това в голяма степен важи за член на вашето семейство, който е роден под един такъв зодиакален знак или има такъв асцендент.

През седмицата живота ще изиска от вас да бъдете по търпеливи, по-дипломатични и толерантни към другите, В противен случай, особено мъжете лесно ще ви предизвикват към конфликти.

Скорпион

През седмицата от 16 до 22 май ви се дава да преживеете различни събития свързани с пътуване.

За някои от вас това може да бъде свързано с разговори или с планове за лятната почивка, за други може да има връзка с преместване по местоживеене и др.

Ако сте в процес на търсене на работа, сега може да възникне предложение, което да изиска преместване в друг град или държава.

Като цяло тази седмица ще бъде наситена с важни събития и емоционални преживявания. Постарайте да си осигурите достатъчно почивка и да се храните здравословно.

Постарайте се да се възползвате максимално от всяка нова възможност, чиято поява предстои през тази седмица.

В личен план също ще имате повод за радост или удовлетворение, като това може да касае вашия любовен или семеен живот.

Във финансов план ще се ангажирате с уреждането на документ, договор или ще за зарадвате на паричен приход.

Това ще бъде благоприятна седмица за финансови и банкови действия.

През седмицата мнозина от вас ще имат важни ангажименти свързани с деца или с родители.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще бъдете ограничени в своите действия или ще ви се наложи да се съобразите с мнението и волята на някой друг човек.

Много деликатни ще бъдат вашите финансови отношения, като е и възможна нестабилност в паричните средства, с които разполагате. Някои неочаквани или по-големи разходи ще бъде почти невъзможно да осъществите, ако не получите помощ.

През тази седмица бъдете предпазливи в отношения, обещание или обща дейност с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете ще се наложи по-сериозно да изпълнят свой ангажимент към жена от семейството, родственица или такава, с която работят заедно. Много сериозно и отговорно трябва да се подходи при изпълнение на различни задачи свързани с документи, особено ако те са свързани по някакъв начин с пари.

През седмицата ще възникнат поводи за срещи или събиране от най-различен характер, но ако те са свързани с някакво празнично събитие, избягвайте тогава да разговаряте по-сериозни въпроси, които могат да предизвикат някакъв конфликт.

Жените трудно ще се справят с предизвикателствата, които животът ще им даде през тази седмица. Понякога ще изпитвате страх от неизвестното, от това което се случва във вашия личен живот или в обществото, където живеете. Много лесно ще изпадате в депресивно или песимистично настроение.

Не са изключени прояви на самосъжаление или обърканост. Сложни ще бъдат отношенията ви с мъж над 35-годишна възраст, с когото не живеете заедно независимо на каква основа са вашите отношения.

Стрелец

През седмицата от 16 до 22 май ще ви изненада информация или разговор с приятели. Могат да ви учудят събития или решения свързани с техния живот или техни лични планове за бъдещето.

През седмицата може да ви изненада покана за приятелство или съобщение от стари приятели, съученици, колеги.

Седмицата ще бъде сложна за семейните ви отношения, но това в повечето случаи ще има връзка с желанието на някой друг да ви дава съвети или насоки в живота, без вие да сте ги поискали. Трудни ще са понякога отношенията с родители или с хора, които са на по-високо обществено положение от вас.

На изпитание ще бъдат поставени романтични отношения с по-голяма възрастова разлика в годините между партньорите. Възможно е такива отношения дори да се разпаднат след преживяна вътрешна и външна борба за нагаждане, надмощие, неуспешни опити за адаптиране към различията в начина на живот.

Минали ваши преживявания ще ви напомнят за себе си чрез хора, които ще срещнете или които ще ви потърсят. Няма да сте очаровани от подобни събития и ако това е възможно ще се скриете или ще игнорирате подобни опити за контакт с вас.

Опити за възраждане на предишна любовна връзка ще бъдат неуспешни.

През тази седмица благоприятните тенденции на чието влияние ще сте подложени ще ви помогнат да се стабилизирате финансово чрез различни възможности за работа, допълнителни доходи и др.

Момчетата и момичетата нека да бъдат подготвени за една непредсказуема като развитие седмица, в която хубавите и лошите неща ще намерят начин да се редуват.

През седмицата може да ви зарадва подарък или покупка, която ваши близки или вие самите ще направите за себе си. Може да ви зарадва придобивка в дома, която ще създаде комфорт за цялото ви семейство. Възможни са различни разговори или действия свързани с ваша лична или семейна собственост.

Има обаче един знак за внимание, който е свързан с вероятност от разочарование, поради прекалено голямо очакване за нещо, което на този етап от живота ви няма как да се случи.

Мъжете ще се наложи да продължат изпълнението на своите задачи, които са започнали през изминалата седмица. Всъщност различни неща от миналото ви ще се появят в настоящето ви и ще изискват внимание или ангажираност от ваша страна.

Седмицата може да се запомни с емоционално или важно за вас преживяване, договаряне или друго важно събитие свързано с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Седмицата определено носи благоприятни възможности за развитие на вашите дела, независимо дали са свързани с близкото ви минало или са актуални в настоящето ви.

Жените нека съумеят да контролират своята емоционалност, тъй като в повечето случаи тя ще бъде причина за възникване на нежелани спорове и конфликти, които след това трудно ще контролирате.

Не допускайте да ревнувате партньора си, нито му позволявайте такова отношение към вас, независимо дали имате повод за това или не. В противен случай лъжата може да се настани във вашите отношения, не защото има причина да се лъжете, а защото ще се опитате по най-лесния начин да се измъкнете от такива противопоставяния.

Козирог

През седмицата от 16 до 22 май ще преживеете събития, които ще предизвикат неочаквани емоции в живота ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за развитие на плановете ви с хора отблизо и далеч. Ако имате финансови отношения с хора или институции от друг град или държава, през тези седем дни ще има за какво да се зарадвате.

Като цяло професионалния ви живот ще има благоприятно развитие, с вероятност от възникване на нови задачи, отговорности, клиенти или партньори.

През тези седем дни може да постигнете договореност за по-добро заплащане, изгодна сделка или да увеличите продажбите си. Не е изключено предложение за нова или допълнителна работа (особено ако търсите такава).

В личния ви живот нещата ще са по-непредсказуеми, особено ако допуснете влияние на друг човек във вашите любовни или семейни отношения.

Това ще бъде благоприятна седмица за изчистване на недоразумения, изясняване на позиции, за планиране на бъдещето.

През седмицата може да отидете с притеснение някъде, но развитието на ситуацията там да се окаже благоприятно за вас.

Като цяло тази седмица е част от пътя ви към постигане на един успех, на едно ново ниво на развитие чрез събраната през седмицата информация, опитност и контакти.

Това ще бъде благоприятно време за успешно приключване на един започнал преди време ангажимент, дейност или сделка.

Момчетата и момичетата ще преминат през една благоприятна седмица за подредба и организиране на плановете си за летния и есенния сезон, свързани вероятно с образование, кариера, квалификация или друга важна за професионалната ви реализация дейност.

Тези седем дни ще ви срещнат с интересни хора родени под въздушни зодиакални знаци, с които ще ви бъде приятно да общувате. Много силен емоционален разговор може да имате с мъж, който ще се опита да ви убеди или да ви насърчи в нещо.

Не е изключено да възникне повод за събиране свързан с ваш връстник, съученик или приятел.

Мъжете ще запомнят тази седмица с една неприятна новина или стресова ситуация, която може да касае ваши лични планове или да бъде свързана с човек, когото познавате.

През тази седмица ще бъдете много малко толерантни към приятели, които ви търсят само тогава, когато имат нужда от това. Някои от вас дори ще бъдат твърде прями в думи и действия свързани с отстраняването на една такава личност от кръга приятели.

По-деликатна ще бъде ситуацията в любовта, където някои любовни връзки могат да бъдат поставени в ситуация, в която или ще преминете към по-сериозно обвързване на вашите отношения или ще ги приключите с една осъзната раздяла.

Жените ще покажат един импулсивен и емоционален характер, нещо което не е твърде типично за вас.

Възможно е към подобни действия да ви провокират близките ви отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Допълнително натоварване може да дойде от възникването или задълбочаването на някои неприятности, които не смятате че са възникнали по ваша вина, но някак си цялата отговорност за тях пада върху вашите плещи.

По-голямо внимание ще трябва да отделят тези от вас, които преминават през някакви здравословни неразположения или са ангажирани с едно по-сериозно лечение, терапия.

Водолей

През седмицата от 16 до 22 май се постарайте да действате самостоятелно по финансовите си дела и избягвайте да разчитате на помощта на други хора.

Вмешателството на жена в тези ваши действия може да доведе до загуба, лошо представяне пред важни хора или компрометиране по някакъв начин.

През тези седем дни ще имате повод за събиране или за среща с мъж, който може да бъде роден под земен зодиакален знак.

Новите контакти, които евентуално ще създадете през тези седем дни ще ви дадат нужната сила и енергия, от която имате нужда в момента, за да реализирате важна за вас цел.

Седмицата вещае приятно и специално събитие свързано с млада жена или с момиче.

През тази седмица мнозина ще имат късмет при реализиране на една важна промяна, представяне или изпит, но разбира се всичко ще зависи и от предварителната ви подготовка.

През седмицата някои от семейните представители на знака ще се наложи да се разделят с човек от дома си по различни сериозни причини и за различен период от време. Повод за подобни преживявания може да бъде грижа за възрастен родственик в друго населено място, пътуване с цел работа или учение и други.

Момчетата и момичетата могат да очакват развитие на свои дела свързани предимно с пари, като: получаване на заплата, ангажирани с дейност, от която очаквате да получите някакви приходи и други.

Много по-сериозно и целенасочено ще гледате на финансовите си дела, тъй като стабилността в този план ще бъде много важна през този период от време.

Седмицата ще изисква от вас не само едно по-отговорно поведение, но и вземане на решения, чието изпълнение ще изисква от вас да покажете нови качества на една по-зряла личност.

През седмицата може да имате разговори с останалите членове на семейството си свързани с промени в дома, които ще изискват сериозни парични разходи.

Мъжете ще приемат много по-отговорно своите задължения към деца или други млади хора от кръга роднини. Възможно е да получите новина свързана с бъдещо майчинство, с раждането на дете или с важен успех в живота на млад човек.

Напрежението през тази седмица може да провокира възникването на конфликти, в които ще бъдат замесени по някакъв начин и други хора.

Размяната на обиди, които ще бъдат не само персонални, но и засягащи други хора от семейството ще бъдат приети много емоционално и не са изключени да предизвикат неприятни последици.

Жените ще бъде добре да се подготвят за седмица, която носи не само промени или раздели, но и неприятна новина свързана с близък за вас човек. В повечето случаи тези събития, които ще изискват едно по философско възприемане ще бъдат свързани с мъж от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица ще бъде важно да приемате всяка новина, събитие или преживяване с по-голям реализъм, по-малко емоции или търсене на някакви задкулисни, конспиративни действия.

Риби

През седмицата от 16 до 22 май ще трябва да съхраните реализъм и практичност в действията и в решенията си. Не допускате илюзии, фалшиви надежди или излишна самоувереност в действията си.

През тази седмица може да бъдете обект на чуждо нежелано вмешателство в личния ви живот. Възможно е вие сами да си създадете проблеми поради мнителност, подозрителност, неискренност в отношенията и др.

Седмицата няма да бъде лесно и безгрижно време за вас. Причината за това турболентно време ще е важността на събитията, които вървят в момента в живота ви. Научете се да ги приемате такива, каквито са. Избягвайте натиск, пришпорване на събития или хора да действат във ваш интерес.

През тези седем дни не допускайте прояви на самонадеяност, които могат да ви причинят нежелани затруднения.

Във финансов план предстоят няколко важни или интересни моменти, които ще дадат по-голяма яснота за финансовата ситуация в семейството ви в близките месеци.

През тази седмица ще имате възможност за по-добри доходи или за по-добро (практично) планиране на разходите си.

Любовният ви живот може да бъде много интересен и да ви зареди с положителни емоции. Бъдете готови да се наслаждавате на това, което живота ще ви даде.

Не се опитвайте да променяте или нагаждате хора или събития. Избягвайте противопоставяния и прояви на инат, което може да бъде основния проблем в отношенията ви.

Седмицата носи повече семейни ангажименти, които няма да могат да бъдат отлагани.

Очаквайте важни новини, документи, договор, обсъждане на предложение или други подобни събития.

Момчетата и момичетата ще се наложи да преминат през тази седмица с голяма доза предпазливост, защото тези седем дни ви носят различни неочаквани ситуации, срещи или промени в предварителните ви очаквания.

През тази седмица може да срещнете неочаквано стари приятели, да създадете нови познанства при неочаквани или странни обстоятелства.

Основните събития през тази седмица почти винаги ще имат някаква връзка с вашето минало, с хора които познавате отдавна, със задачи или дейност, с която вече сте се ангажирали и така нататък.

Мъжете ще се наложи да обърнат внимание на свой здравословен проблем, който или ще възникне неочаквано или неочаквано ще създаде някакво усложнение във физическото ви състояние.

През седмицата внимание ще изискат действията, предложенията или коментарите на хора, които може да определите като ваши приятели. Във всичко това може да има някаква уловка, грешка или фалшива информация.

През тези седем дни почти винаги ще намирате подкрепа или ще бъдете закриляни от съдбата, тогава когато възникне някаква стресова ситуация или други събития свързани с голяма доза риск за вас.

Жените ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си планове и дела, включително такива свързани с повишение на доходите, с развитие на собствен бизнес или договаряне на по-високо заплащане.

Седмицата не изключва разходи свързани със собственото или на близък човек здраве или лечение. Ще ви изненада новина, която ще получите от ваши приятели и ще си направите труда да проверите истинността на дадената ви информация.

Това ще бъде едно мъдро решение от ваша страна, тъй като ще се окаже, че истината е малко по-различна. Ще имате добри възможности за стабилизиране на ваши лични приятелски или любовни отношения, ако преминавате в период на някакъв вид турбуленция.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)