Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври 2022

Овен

През седмицата от 26 септември до 2 октомври насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти свързани с наследство и др. За съжаление тази седмица ще се запомни с окончателна раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод или за начало на нов самостоятелен живот. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. През тази седмица мислете повече преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Не изваждайте „скелети от гардероба“ защото и при вас има какво да се покаже. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава, завистлива и злобна такава. Вашият Дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате! Нали това е вашата мисия на земята, да растете, а не да се принизявате?

През тази седмица може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни и те ще ви завърнат към първоначалната ваша жизнена пътека. Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в някакви нелегални дейности. Новина свързана с мъж, когото познавате ще ви разстрои, натъжи или разочарова. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Бъдете внимателни и честни в отношенията си, защото може да попаднете в собствения си капан, ако решите да постигнете нещо чрез хитрост или измама. Това е седмица на промяна в някои ценности, което ще бъде вследствие на една нова зрялост на вашата личност и характер.

Мъжете ще срещнат затруднение при поддържане на добро настроение и физическа форма през тези седем дни. Ще сте необичайно или необяснимо емоционални и чувствителни. От това най-силно ще се повлияят вашите романтични или брачни отношения.

Жените трудно ще ви разбират през тази седмица, независимо на каква база са вашите отношения с тях. Жените ще успеят да се освободят от някои свои страхове или притеснения. Пред вас е седмица, която ви носи някои положителни преживявания и приятни новини. Пред вас е едно много динамично, бързоразвиващо се време, но с възможности за постигане на важни промени, успехи, решения. Това ще бъде благоприятно време за лечение и за възстановяване след някакво заболяване.

Телец

През седмицата от 26 септември до 2 октомври избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами проблеми, усложнения или недай си Боже, врагове.

През тази седмица внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер. Ще възникнат неприятности или други неочаквани ситуации с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция или решение. През седмицата мнозина ще разрешават проблем или ще имат ангажимент свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели.

Тази седмица ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили, но дори и тогава не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуалните последствия. През тази седмица ще възникнат грижи или неотложни ангажименти с ваши родители.

Момчетата и момичетата ще трябва добре да систематизират получената през тази седмица информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете манипулирани от фалшиви новини или имейли. През седмицата ще сте податливи на паника, както и на лесно попадане под влиянието на негативни, песимистични хора.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще им се наложи да общуват повече с най-различни хора чрез телефонни разговори, имейли или съобщения. Тази седмица може да изиска от вас работа с документи, или подписване, оформяне на някакъв документ или договор. През тази седмица мнозина от вас ще бъдат разстроени от една неприятна новина свързана с човек, когото лично познавате, и който е приключил своя път на земята. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за уреждане на финансови отношения, заплащане, наеми, кредит и други подобни дела.

Жените трудно ще контролират неспокойствието и страховете си през тази седмица. Всяка неприятна новина, която ви предстои да получите през тази седмица, дори да не ви засяга пряко ще приемате по някакъв начин като заплаха за вас. Ново или неочаквано развитие могат да имат отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване, което предварително сте планирали или организирали, но също така през тези седем дни може да научите за неприятен инцидент по време на пътуване, с хора които познавате.

Близнаци

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно такива, които живеят на някакво разстояние от вас. Възможно е тази седмица да присъствате на събиране по приятен повод: рожден ден, имен ден, юбилей, годеж, сватба и др. Използвайте максимално тази седмица за успешно приключване на важни ангажименти свързани с дома и семейството, преди есента да почука на вратата ви. Седмицата ще бъде много благоприятна при реализацията на вашите задачи.

Почти всичко ще зависи от вашата организация и подготовка. Каквото и развитие да имат делата ви, през тази седмица не се опитвайте да променяте хода на събитията! Седмицата ще бъде благоприятна за покупка на нов дом, за преместване в ново жилище, за продажба на имот, ако имате такива планове. Неприятни изненади ще възникнат там, където има опити за манипулация или други задкулисни действия. Всъщност така ще може по естествен наичн да видите кой какъв е около вас и да селектирате по-добре приятелствата и познанстватва си. Разкриването на една интрига също ще ви помогне да поставите в ред някои отношения или ангажименти. В работата или в бизнеса си ще преминете през период на напрежение, свързано с повече задачи, отговорности, клиенти, бързи срокове за изпълнение на поръчки и др.

Момчетата и момичетата ще имат повече ангажименти или обща дейност със свои връстници. Предстоят ви интересни преживявания и възможности да научите нови неща, да придобиете нови знания и умения. Някои от вас ще са особено сантиментални, чувствителни през тази седмица, лесно ще наранявате другите с груби или обидни думи или самите вие, лесно ще бъдете наранявани.

Мъжете ще имат емоционално преживяване с момиче или с жена, която в повечето случаи ще бъде от семейството или от кръга роднини. Предстоят ви повече домашни задачи и задължения, което ще изисква една добра организация от ваша страна за да може да изпълнете всичко навреме и по най-правилния начин. През тази седмица ще имате повече задачи и на работното си място, където ще възникнат най-различни интересни ситуации свързани с нови хора, нова дейност и др.

Жените трудно ще се преборят с неясното си настроение, което по-скоро ще предизвиква тъга, несигурност, неспокойствие независимо дали има конкретна причина за това. През седмицата ви предстои да се срещнете с важни или полезни за вас хора, евентуално да присъствате на някакво събиране и въобще да имате един добър социален живот. През тези седем дни не са изключени неочаквани срещи, или неочаквани новини свързани с хора, които познавате.

Рак

Седмицата от 26 септември до 2 октомври определено ще запомните с едно важно събитие или решение, което неочаквано ще ви се наложи да направите. Може би за събитията от тази седмица, по-късно ще разказвате на своите роднини или приятели, като нещо важно през което сте преминали с много емоции и вълнение. Тази седмица от вас ще се изиска да направите паралел между нужното и ненужното за вас в личния ви живот, любовта или в работата ви. Това ще бъде бкагоприятно време за откровени разговори с хора, с които работите заедно или с хора от семейството ви. Тази седмица ще отвори за вас един нов шанс за развитие, с по-големи възможности да покажете своите способности и познания. Това е време на вътрешен растеж и за промени вътре в самите вас. НО само за тези от вас, които са говоти да градят вътре в себе си, не само навън… Ако някой трябва да ви отстъпи мястото си или да ви научи на нещо за да може вие да реализирате своите заложби, вие определено ще се възползвате от това.

Това ще бъде седмица, в която ще трябва да вземете поне едно важно решение за бъдещето си. Всичко ще зависи от вашата амбиция и инициативност, въпреки че конкретни събития също ще ви подтикнат към подобни действия. През седмицата бъдете внимателни ако шофирате и ако пътувате, независимо на какво разстояние. Срещите, които ще имате тази седмица нека бъдат с хора, които умеят да ценят времето и не го пропиляват с клюки и оплаквания.

Момчетата и момичетата ще искат да се забавляват, така както когато са били деца. През тази седмица ще сте склонни да се връщате към спомени от детството или да комуникират с бивши съученици. През тази седмица ще очаквате едно обаждане или разговор, след което ще вземете решение за личния си живот. В любовта избягвайте да се доверявате на чужди съвети. Собствената ви интуиция ще ви свърши по-добра работа.

Мъжете трудно ще приемат намесата в делата си от страна на жена, независимо дали е майка, съпруга, сестра, приятелка и т.н. Всъщност основните събития през седмицата ще бъдат свързани по някакъв начин с жени от кръга ви роднини, приятели, колеги или познати. Сама по себе си седмицата носи много събития, много преживявания и много промени, които дори да не ви засягат пряко ще дадат някакво отражение върху живота ви.

Жените първоначално ще бъде добре да се насочат към неприключени задачи от изминалата седмица преди да се ангажират с нови дела. В противен случай като лавина върху вас ще се струпат много неща. Ще се увеличи напрежението и стреса в живота ви и трудно ще постигнете някакви позитивни, реални резултати. През тази седмица ще бъде добре да обърнете по-сериозно внимание на някои битови или имуществени проблеми, дела и задължения.

Лъв

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще бъде важно да живеете и да работите спокойно, без излишно напрежение или безпокойство за развитието на ваши планове или други очаквани събития през тези седем дни. Разбира се, това не означава, че трябва да се отнасяте небрежно към ежедневните си и професионални задачи.

През седмицата роднина или приятел ще ви изненада с един сериозен разговор. Може да се окажете неподготвени за това, което те ще споделят с вас. Това ще бъде седмица, в кято ще трябва да внимавате за какво давате съгласието си или какво обещавате. Повечето от вас ще пътуват в края на седмицата, като поводите за това ще бъдат най-различни: на почивка, с цел туризъм, на гости на роднини и др. Хората, с които ви предстои да бъдете заедно ще са интересна и приятна компания за вас.

Момчетата и момичетата могат да провокират с коментарите си търпението на приятел и да възникне неприятен спор, конфликт. През тази седмица ще имате добри перспективи за развитие в образованието, работата или в бизнеса. Ще разчитате в голяма степен на вече изградени контакти и отношения с хора от различни възрасти.

Мъжете ще се сблъскат първите по-големи трудности за този месец и те определено няма да ви харесат. Най-вероятно тяхното разрешаване няма да зависи от вас и вие ще трябва да приемете тяхното съществуване и да изчакате естественото им развитие., през тези седем дни ще бъде важно да съхранявате важна за вас информация документи и пари от загуба или кражба.

Женското присъствие в живота ви трябва да бъде ограничено или контролирано и да не бъде причина за въздействие при вземане на важни решения от ваша страна. Приемете, че тази седмица нещата ще се развиват по-бавно, ще изискват повече внимание и бъдете внимателни, предпазливи и търпеливи.

Жените ще се наложи да поемат някои отговорности или ангажименти за собствените си деца, внуци или родственици. Това не означава, че ще се натоварите в някакви проблеми, които носят трудни решения. Истината е, че в този момент вие сте тези, които може да покажете мъдрост и разум в подобни ситуации. През седмицата ще възникне повод за събиране или за изпращане на поздравления на мъж, от кръга ви роднини, приятели или съседи. Финансовите ви дела ще имат сравнително добро развитие, но ще се определят в голяма степен от вече взети от вас решения.

Дева

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще ви се наложи да създавате хармония и разбирателство в отношенията между хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат собствените ви деца, родители, брат или сестра и други роднини или приятели. През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др. Клиент, ръководител или бизнес партньор ще ви помогне за един успех или ще имате финансова изгода от действията си заедно, в екип.

Тази седмица може да се запомни с получаване на пари от заплата, от приключен бизнес ангажимент или от банкова институция. Ваша среща, разговор или контакт с човек от населеното място, където живеете ще трябва да бъде премислен внимателно преди да дадете съгласие или обещание. Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия, които да ви злепоставят, да наранят репутацията ви. През седмицата ще възникнат моменти на безпокойство свързани с пътуване или със събития, които се случват в друго населено място (държава). През тази седмица пътувайте само ако това е крайно необходимо.

Момчетата и момичетата ще имат динамична седмица с повече срещи и разговори с хора отблизо и далеч. През тази седмица ще бъде важно да приемате малките радости в живота си с по-голямо вълнение и оценяване на тяхното значение. Възможни са интересни романтични преживявания с човек от друго населено място или друга националност.

Мъжете ще трябва да са внимателни с хора, с които се познават отскоро, и към които сте били благосклонни досега поради различни причини. Вероятно през тази седмица те ща направят опити да навлязат в личното ви пространство, нещо което вие определено няма да допуснете. През седмицата ще имате възможност да разрешите проблеми, свързани с документи, договор или други формалности, затова насочете сериозно вниманието си към тях. Тази седмица носи голяма вероятност за раздяла или събиране с роднини, които живеят в друго населено място. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата цел, но предимно в страната, където живеете.

Жените може да се ангажират с една среща или разговор свързан с имотен проблем или вещи. Възможно е да срещнете спънки или затруднения около пари, които трябва да получите чрез документ или договор. Ще сте склонни към несигурност в действия свързани с промени или нови начинания. Това няма да се дължи на страх, а на липсата ви на увереност, че това е най-благоприятното време за подобни действия. През седмицата ще се ангажирате с важни парични дела, плащания на битови сметки, банкови задължения, кредити или други финансови дела.

Везни

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще преживеете неочаквана ситуация свързана с момиче или с жена от кръга ви роднини или познати. Това може да има връзка с един много неприятен конфликт или с премеждие в нейния личен живот. През тази седмица има вероятност за пътуване, което ще има някаква връзка с хора, които познавате.

През седмицата се постарайте да контролирате разходите си и избягвайте импулсивното харчене на пари. През тези седем дни ще ви развълнува новина или документ, които ще получите от човек, който живее наблизо до вас. Възможни са малки парични постъпления, които много бързо ще бъдат изразходвани за различни плащания или задължения.

През седмицата избягвайте важни решения свързани с дом или с имот, който притежавате. Възможно е да възникне заблуда свързана с невярна информация. Това ще бъде сложна, по-скоро непредсказуема седмица за юридически или съдебни дела от имотен характер. Възможно е да имате специално очакване свързано с пътуване или с хора от друго населено място. През тази бъдете предпазливи в коментари свързани с ваши приятели, тъй като има опасност да разрушите една връзка.

Момчетата и момичетата могат да получат неприятна новина свързана с житейска раздяла в живота на приятел. През седмицата бъдете внимателни при работа с документи, пазете личните си пари, банкови карти и всичко, което има особена, важна стойност за вас. През тази седмица на мъжете няма да им липсват изненади. Преди всичко те ще имат материален характер, ще създадат по-добър комфорт в дома ви или ще ви създадат други приятни емоции. Неочаквани жестове на внимание ще получите от страна на хора родени под въздушните зодиакални знаци. През седмицата ви предстои да преживеете поне една емоционална среща или събиране. Ако през тези седем дни ви предстои посещение в различни институции, то определено ще имате успех или ще постигнете желаните от вас резултати. Седмицата вещае парични постъпления в личния ви или семеен бюджет.

При жените любовта ще бъде щедра откъм преживявания, които ще възникнат през тази седмица. Новите познанства ще са интересни, изпълнени със силни чувства и ще имате усещане за някаква кармичност с новия ви партньор. Ваш роднина, който живее в друго населено място ще привлече вниманието ви със събития, които ще се случат в живота му или с разговори, които ще има с вас. През седмицата се пазете от кражба или чуждо любопитство във вашите лични дела. Като цяло седмицата носи оживени контакти с роднини, които живеят на разстояние от вас, поради важни събития или интересни теми за разговор, които ще имате с тях.

Скорпион

Седмицата от 26 септември до 2 октомври може да се окаже изпълнена с неочаквани събития в работата или в бизнес делата ви. Събитията, които ще ви изненадат ще са свързани предимно с хора от друго населено място или държава. Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора от семейството си, те едва ли ще ви изненадат с нещо, което вече не сте преживяли.

През седмицата ще имате различни финансови отношения с хора извън дома си. Те могат да ви натоварят по някакъв начин, но разултатите ше са важни за вас. През седмицата ще имате съновидение свързано с човек от Отвъдното. Така вероятно ще получите правилен съвет или светлина по важен за вас казус. През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат някакви усложнения свързани с пари. Тази седмица ще ви изненада събитие свързано с млад човек.

Момчетата и момичетата ще имат амбиция да постигнат по-добри резултати или да си осигурят повече приходи. През тези седем дни ще се сблъскате с хора с най-различен темперамент, склонни към задкулисни действия или манипулации и др.

Повечето важни или неотложни задачи през тази седмица за мъжете Скорпион ще бъдат свързани с други мъже от семейството ви, колеги, приятели, съседи и др. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини, по работа или с цел туризъм. През седмицата ще получите важна информация или новина, която може да дойде от друг град или държава.

Жените могат да запомнят тази седмица с едно ново или интересно предложение за пътуване, за работа в друго населено място и други подобни преживявания. Седмицата ще благоприятства приключването на един ангажимент, на един период от живота ви и стартиране на нещо ново, което обещава да бъде успешно и важно за бъдещото ви развитие.

Стрелец

През седмицата от 26 септември до 2 октомври насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти свързани с наследство и др. За съжаление тази седмица ще се запомни с окончателна раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод или за начало на нов самостоятелен живот. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. През тази седмица мислете повече преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Не изваждайте „скелети от гардероба“ защото и при вас има какво да се покаже. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава, завистлива и злобна такава.

Вашият Дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате! Нали това е вашата мисия на земята, да растете, а не да се принизявате? През тази седмица може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни и те ще ви завърнат към първоначалната ваша жизнена пътека. Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в някакви нелегални дейности. Новина свързана с мъж, когото познавате ще ви разстрои, натъжи или разочарова. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Бъдете внимателни и честни в отношенията си, защото може да попаднете в собствения си капан, ако решите да постигнете нещо чрез хитрост или измама. Това е седмица на промяна в някои ценности, което ще бъде вследствие на една нова зрялост на вашата личност и характер.

Мъжете ще срещнат затруднение при поддържане на добро настроение и физическа форма през тези седем дни. Ще сте необичайно или необяснимо емоционални и чувствителни. От това най-силно ще се повлияят вашите романтични или брачни отношения.

Жените трудно ще ви разбират през тази седмица, независимо на каква база са вашите отношения с тях. Жените ще успеят да се освободят от някои свои страхове или притеснения. Пред вас е седмица, която ви носи някои положителни преживявания и приятни новини. Пред вас е едно много динамично, бързоразвиващо се време, но с възможности за постигане на важни промени, успехи, решения. Това ще бъде благоприятно време за лечение и за възстановяване след някакво заболяване.

Козирог

През седмицата от 26 септември до 2 октомври се ангажирайте сериозно с изпълнението на обещания или вече започнати задачи. Седмицата вещае раждане на бебе или новини свързани с бъдещо майчинство. През тази седмица ще получите много и най-разнообразна информация в дома си, за хора които познавате, или които са част от семейството ви. Динамиката, която подобни събития носят със себе си ще ви направи емоционални и чувствителни. Мнозина ще се ангажират с документ, който ще бъде важен за семейните ви дела.

Не е изключена появата на нов човек в семейството или в кръга ви от съседи, колеги. Изненадите тази седмица ще са свързани по някакъв начин с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава. Може неочаквано да вземете решение за кратко пътуване или някой неочаквано да ви посети. Някои ваши приятелски връзки ще претърпят промени поради различни събития в живота на приятелите ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за всякакви ангажименти и действия свързани с наследствен имот, документи или грижи за имот на родители и по-възрастни родственици. Разговор с жена или покана, която ще получите от нея ще бъде шанс, който не бива да омаловажавате.

Момчетата и момичетата нека не се опитват да гадаят бъдещето си, водени единствено от вътрешните си пориви, мечти, желания или капризи. През тази седмица ще има за какво да се радвате или да се чувствате удовлетворени, въпреки, че не са изключени кратки моменти на паника или страх.

През тази седмица на мъжете им предстои да преживеят няколко щастливи събития. Пред вас е един много динамичен и интересен период от време, който ви обещава работа и много работа. Предстоят ви важни разговори и събития, които ще са важни за развитието на ваши планове. Поради по-голямата ви натовареност през тези седем дни, ще бъде добре да отделяте достатъчно време за пълноценна почивка. На мнозина от вас ще им бъде предложен проект за нова дейност или нова работа или у вас самите ще възникне такъв. През тази седмица паричните ви постъпления ще са на приливи и отливи, затова добре организирайте личния си или семеен бюджет. Нови контакти с хора отблизо и далеч ще ви помогнат да уредите благоприятно ваши финансови или материални дела. Хора, които работят в държавна институция, банка или са ваши ръководители могат да ви зарадват с добра новина.

За жените през тази седмица една неприятна среща може да ви накара да се замислите за доверието, което давате на ваши нови или стари приятели. Вероятно жена, която е ваша приятелка или роднина ще ви създаде проблеми с неумението си да пази тайна и да не споделя неща, които някой друг е споделил вече с нея. Бъдете внимателни в личния си живот, какво говорите, как реагирате, какви коментари правите и пред кого. Седмицата вещае кратко пътуване. Като цяло през тази седмица ще има с какво да бъдете изненадани. В повечето случаи тези неочаквани преживявания ще имат отношение към човек от кръга ви роднини. През седмицата ще можете да приключите със сериозни ангажименти, задачи или отношения. Използвайте това благоприятно време да се стабилизирате и да поставите основите на нови, перспективни начинания.

Водолей

През седмицата от 26 септември до 2 октомври по-голямо внимание ще изискат вашите парични дела: разходи, плащания, покупки, задължения и др. Бъдете много предпазливи с разходите си, със съхранението на банковите си карти и личния си портфейл на обществено място. Избягвайте влагане на пари в рискови инвестиции или в различни начини за бързо забогатяване.

През седмицата очакванията ви свързани с пътуване могат да претърпят промени, което ще внесе стрес и напрежение в ежедневието ви. Възможно е да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който живее или работи в друго населено място. През седмицата мнозина ще имат повод да празнуват успех или личен празник на приятел или роднина.

В дома ви нещата ще се развиват сравнително хармонично, освен ако вие не проявите припряност и излишна чувствителност към думи и действия на хората около вас. Възможно е спомени или други емоционални преживявания да разплачат по-сантименталните от вас. Ще ви натъжи събитие в живота на човек роден под въздушните зодиакални знаци.

Момчетата и момичетата ще могат да постигнат важен напредък в делата си. Не се страхувайте да поискате помощ или да получите съвет от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. На моменти ще се чувствате неудовлетворени от любовния си живот. Ще искате неща, които не може да получите в момента. Подтиснатостта не е добър съветник. Създайте си собствен личен комфорт.

Мъжете ще планират и ще реализират няколко интересни срещи, от които ще очакват да получат полезна информация, помощ или подкрепа за едно ново начинание или проект. Повод за събиране през седмицата може да бъде момиче или млада жена. През тези седем дни мнозина ще се срещнат с човек от миналото си, с когото имат приятни спомени и преживявания.

Жените ще се ангажират емоционално с някои финансови планове и дела. През седмицата ще имате късмет при изпълнение на ангажименти, от които очаквате парични постъпления или постигане на по-висока позиция в кариерата/ в обществото. Това ще бъде силен период за вашата професионална изява или бизнес, за различни представяния, промоции и др.

Риби

Седмицата от 26 септември до 2 октомври ще ви предложи интересни преживявания, които ще успеят да ви създадат моменти на изненада. Вероятно те ще касаят вашия личен живот, личните ви стремежи и желания. Мнозина ще се зарадват през тази седмица на специално събитие или новина в дома си. През тези седем дни ще имате възможност да реализирате свои очаквания за семейството си, в повечето случаи благодарение на доброто планиране и на помощта, която ще получите от роднини, приятели и други хора.

През седмицата ще проведете разговор с роднина, който ще определи ваше решение. Седмицата ще бъде благоприятна за равносметка на досегашните ви професионални постижения. Тези от вас, които се чувстват неудовлетворени ще могат да си потърсят нова работа или да проявят интерес към нова позиция. Всяка промяна свързана с работата ви ще трябва да бъде добре обмислена, защото решенията и действията ви през тази седмица ще имат дълготрайно значение за бъдещето ви.

През тази седмица може да ви се наложи да отложите една среща поради възникването на нов, по-важен ангажимент. Ще научите за кражба или загуба свързана с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.

Момчетата и момичетата ще очакват среща, разговор или събитие свързано с човек роден под земен зодиакален знак. През седмицата определено ще сте в настроение за любовни преживявания, особено ако нямате партньор в момента до себе си. Ще търсите възможности да създадете нови познанства, да комуникирате с нови хора, да се забавлявате.

Мъжете ще се наложи да направят няколко крачки назад и да се върнат към свои стари задължения, неизпълнени задачи или неприключени отношения. Възможно е някои събития да ви покажат, че прибързано сте оставили тези неща в миналото си. На този етап те започват да създават някакви проблеми или неприятности, които няма да са ви приятни. Ако очаквате всичко да се размине или да се разреши от само себе си, значи сте изгубили връзка с реалността.

Жените ще трябва през тези седем дни да се фокусират основно върху своята работа, професионални или бизнес задължения. Предстоят някои промени на работното ви място, или възможност да се прехвърлите на нова позиция, да започнете нова дейност или да преминете на ново работно място. През седмицата ще проведете важен разговор с жена, който ще има значение за вашите професионални, обществени или политически интереси и цели.

https://www.dunavmost.com/====


image0 (9K)