Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2022

Овен

Избягвайте необмислените ангажименти. На плещите ви и така лежи тежък товар от отговорност. Вероятно ще трябва да се сблъскате с факта, че близки хора, на които сте имали безусловно доверие, ще се отнасят с вас доста безотговорно. Но бързо ще преодолеете тази ситуация.

Телец

В много от вашите начинания ще има значителни признаци на растеж, просто не очаквайте нещо невероятно от живота. Ще имате възможност да избутате късмета.

Близнаци

Със сигурност ще бъдете забелязани и ще ви направят изгодна оферта, заслужавате го. Вероятно реч на конференция, пътуване до друг град за обучение. Тази седмица може да се случи изключително важно събитие или запознанство

Рак

Време е да излезете от черупката си на бял свят и да се включите активно в живота. Самочувствието ви расте от ден на ден, определено ще получите всичко, за което сте мечтали. Просто не започвайте нова любовна връзка, нищо добро няма да излезе от това.

Лъв

В началото на юли ще започне лек енергиен спад, ще искате да прекарвате повече време сами. Това е време на търсене на себе си и това, от което наистина се нуждаете, за да сте щастливи. Лъвовете, които се занимават с езотерика, ще открият тайните на собствените си души.

Дева

На Девите им е гарантиран материален късмет. Може би това ще бъде неочакван бонус или придобивка. Ще се изненадате колко лесно постигате всичко. Началото на юли ще бъде решаващото време за бързо излитане към върха. През почивните дни ще ви бъде полезно да участвате в някакво благотворително събитие.

Везни

Това е чудесно време за самообразование и разкриване на своите способности. Нека светът знае за вашите таланти и се насладете на живота докрай. Потърсете ново обучение за себе си, което можете да започнете през есента

Скорпион

Ще се почувствате по-зрял човек, ще бъдете привлечени от хора с повече житейски опит. През почивните дни сте склонни към лек флирт и няма човек, който да ви накара да страдате или да се притеснявате за нещо

Стрелец

От доста време се опитвате да направите нещо необичайно за семейството си, но по някаква причина не успявате. Най-накрая вашите желания ще се сбъднат и този факт ще ви вдъхнови много.

Козирог

Ще изпитате истинско удовлетворение, усещайки повишеното внимание на другите. Пригответе се за необичайна романтична среща. Ще донесе страстна любов, мечти и омраза, но се опитайте да не докарате живота си до пълна лудост.

Водолей

Дошло е времето за големи промени в съдбата ви – всичко ще се случи неочаквано, както обикновено. Вероятно ще се случи най-важното събитие, което ще раздели живота ви на преди и след. Това може да е официален брак, раждане на дете, преместване в друг град или държава

Риба

Това лято трябва постоянно да се контролирате, за да не се превърнете в пеперуда, пърхаща от една партия на друга. В началото на юли помислете за лятната си ваканция: най-добре е да отидете в планината за почивка, а не на море.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)