Любопитно

Сестра Чокова от „Откраднат живот” родила три деца, на 45 открила и любовта

Елена Карабойчева, известна с ролята си на сестра Чокова в сериала „Откраднат живот”, е родила трите си деца по естествен път. Къдрокосата красавица направила избора, въпреки препоръките на лекарите за секцио.

Елена, която е от Пазарджик, е привърженик на естественото раждане, но заради малкия й таз, съветите били да избере операцията. За щастие, бебетата „тръгвали сами”. Елена има две дъщери на 22 и 24 години и син, който скоро ще празнува 10-тия си рожден ден. И след раждането на всички, актрисата излизала от болницата с килограмите от преди бременността.

„Да, така е. За това казвам, че съм имала голям късмет. Това не е нещо, което човек е постигнал сам, за да се гордее с него, може само да се радва и да бъде благодарен. Трудно разбираемо е от мъжката половина на човечеството, но жените наистина преживяват жесток хормонален дисбаланс след раждането. Когато и не изглеждат добре според собствените си представи, а камо ли и половинката им да потвърди, това носи сериозни психологически травми. Затова аз съм много щастлива, че нямах такъв период”, споделя Елена Карабойчева, която през ноември стана на 45 години.

С бившия й мъж са разделени отдавна, но поддържат перфектни отношения. В началото било трудно, най-вече за децата им. Днес всичко е наред. Виждат се често, а и той е „прекрасен баща”, по думите на актрисата. Сестра Чокова винаги се е стремяла да пази в тайна личния си живот, но наскоро намекна, че има нова любов. При последната си медийна изява Елена надълго и нашироко разясни как поддържа перфектната си визия и младежки вид. Тя не крие годините си, защото смята, че когато една жена изглежда добре и се чувства уверена, няма реална възраст. Преминаването през различни етапи трябва да се приеме. Тялото и лицето се променят, но не и душата. Затова когато си хубав отвътре, си хубав и отвън. А Елена се чувства красива не само поради тези причини, а и защото май пак е намерила щастието в любовта.

„Не се случва, когато застана пред огледалото, а когато се погледна в очите на любимия мъж и там прочета „ти си най-красивата за мен”, подчертавам „за мен”, тогава наистина се чувствам най-красивата на света и започвам да се движа с това усещане”, сподели Елена, без да навлиза в подробности кой е „любимият мъж”. Тя изпитва гордост и удовлетворение и когато е с децата си. Чувства се като суперкрасива майка, а и те често й го казват. „Чувствам се красива и когато постигна нещо, като осъществяването на мечта или удовлетворението от работа, която съм свършила добре, макар че това не е свързано с външния вид. Нямам все още, дай Боже и занапред да е така, никакъв проблем с възрастта си”, споделя Елена.
Голямата й дъщеря учи мода в Рим, а малката – международни икономически отношения в УНСС. Синът й пък се интересува от компютърни игри и иска да създава такива. Вълнува се и от роботиката, пише „Уикенд“.

Интересите на майка им също са в различни направления. Елена е дизайнер на дрехи и аксесоари, а актриса става съвсем случайно. През 2012 г. приятелка, която има рекламна агенция, я кани да участва в реклама на детски препарат за пране. „Много се притеснявах, защото за първи път заставах пред камера. Треперех яко, но много ми хареса”, споделя Елена. По-късно същата рекламна агенция се заема с кастингите на „Откраднат живот”. „Аз съм снимала за някои български и чужди продукции, преди да участвам в сериала „Откраднат живот“: „Столичани в повече”, „Под прикритие”, „Връзки”, но все с много малки роли, за които Мерилин Монро в първите си филми е казвала: „Ако мигнеш, ще ме изпуснеш”. За „Откраднат живот” ме избраха по снимка директно за ролята на сестра Чокова”, разказва Елена.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Злато за българският ансамбъл по художествена гимнастика в Баку

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен и бронзов медал във финалите на отделните уреди…

16 минути ago

Мартин диша със сърце в раницата и мечтае за трансплантация

Уникална операция във Варна ще поддържа живота му до присаждането...

18 минути ago

Цигари за 180 000 лв. задържани на Капитан Андреево

Били укрити в режещи машини...

29 минути ago

Пиян водач затвори Прохода на републиката

Движението е пренасочено през Шипка...

30 минути ago

Ронардо на спира, хеттрик номер 66

Ал Насър победи Ал Уехда с 6:0...

35 минути ago

Митрополит Николай: Моля се за мир и душевно спасение!

"Църквата Св.Марина" не можа да побере миряните...

36 минути ago
image0 (9K)