България

Сидеров: Влизането на НФСБ и ВМРО във властта донесе повече минуси, отколкото плюсове

„От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам“, посочи лидерът на „Атака“

„Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове, вицепремиерските, донесе повече негативи, отколкото позитиви, защото аз през цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане.“ Това каза председателят на ПП „Атака“ Волен Сидеров в ефира на телевизия „Алфа“.

„Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого. Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред“, коментира Сидеров.

„Това е още един парадокс. Това, което са казали през 2006 година: „Създайте партия, за да спрете „Атака“ ще успее, когато атакисткото мислене идва на власт в Европа, а тук патриотичното ще бъде потопено, защото сме си проиграли шансовете“, допълни  той.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: „Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: „Да, така е“ и да действаме“.

„От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам“, изтъкна Сидеров.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Две съседки, две кокетки се биха и потрошиха

Става дума за битов скандал...

7 минути ago

Прокуратурата съгласна Божков да е на свобода срещу 500 000 лв.

Преди дни съдът го пусна срещу 130 000 лева парична гаранция...

12 минути ago

Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин

Пострадалият дължал пари на извършителя...

13 минути ago

Македония без „Северна“ и конституция без българи. Коя е новата президентка в Скопие

Гордана Силяновска-Давкова стана първата жена президент на Северна Македония. Встъпването ѝ в длъжност в неделя…

един час ago

В България жертвите на катастрофи намаляват най-бързо в ЕС

Въпреки това за последните три години пътищата са станали по-опасни...

2 часа ago
image0 (9K)