Симеонов и Каракачанов демонстрират, че за власт са готови на всичко!

Спомняте ли си как Валери Симеонов и Красимир Каракачанов напето обвиниха ГЕРБ в изборни измами, даже ги заплашиха, че ще развалят коалицията! Със сигурност има хора, които са се хванали на тази лъжа.

Всъщност така наречените патриоти са майстори на лъжите и политическото лицемерие. Дори само бегъл прочит на решенията на Общинските избирателни комисии (ОИК) разбиват на пух и прах всичките тези лъжи.

В община Чирпан уж заплашващия ГЕРБ Валери Симеонов се е коалирал именно с ГЕРБ. В Благоевградско кметове на ГЕРБ са издигани като гражданска квота от НФСБ- партията на Валери Симеонов. В Бургас ВМРО направо си е включено в листата на ГЕРБ, тоест те са си едно цяло. В Пловдив хората вече говорят, че дали Тотев или Славчо Атанасов ще е кмет няма да има никаква разлика, просто и двамата били деца на ГЕРБ.

Всъщност за познавачите има един съществен нюанс и това е, че на много места не става въпрос за ГЕРБ, а за структури на ГЕРБ, които са изцяло подчинени на прокудения Цветан Цветанов.

Дали това не е тихия удар на Цветанов преливайки своите структури в партиите на Симеонов и Каракачанов, чрез което да бъдат обслужени определени олигархични кръгове предстои да видим.

BNews.bg


image0 (9K)