България

Симеонов очаква хората със съвест да гласуват за връщане на пушенето, за да са доволни всички

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че очаква сериозна парламентарна подкрепа, понеже промяната би въвела хармония и справедливост при спазването и прилагането на закона, а не лицемерие и двуличие, както е сега.

[ad id=“225664″]

Който има съвест, да подкрепи връщането на тютюнопушенето на обществени места. На това се надява вицепремиерът Валери Симеонов. Той вече лансира идеята си през медиите и се надява още тази седмица да успее да внесе подготвяни промени в Закона за здравето в парламента, предава Канал 3.

Идеята е за връщане на режима за разрешаване на употреба на цигари в обособени помещения, основно в заведенията за хранене и развлечения.

[ad id=“263680″]

„Днес ще бъдат обсъдени няколко законопроекта на групата на „Обединени патриоти“ и в зависимост от резултата може да бъдат внесени няколко законопроекта още утре“, обяви Симеонов в Министерския съвет след заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Той обяви, че очаква сериозна парламентарна подкрепа, понеже промяната би въвела хармония и справедливост при спазването и прилагането на закона, а не лицемерие и двуличие, както е сега.

[ad id=“236993″]

На въпрос от кои парламентарни групи очаква подкрепа, вицепремиерът заяви: „Очаквам от хора, които са със съвест, да гласуват в подкрепа на този законопроект, тъй като той е полезен не само за туристическия бранш, той е полезен и за непушачи като мен“.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Мода за пролетта – как да носите блуза с щампа?

Графичните модели са все по-популярни...

6 часа ago

11 закона за силата, които всеки трябва да знае

Избягвайте нещастните и хората без късмет...

7 часа ago

Дарение за българите в Албания възпали македонистите

Българският флаг бил провокация...

8 часа ago

Ливърпул показа новия екип – ремикс на легендарния от 1984

Същата година момчетата на Джо Фейгън спечелиха КЕШ...

9 часа ago
image0 (9K)