Любопитно

Синът на Данчето Христова – супербогаташ!

Синът на естрадната легенда Йорданка Христова има забележителни печалби в сферата на компютърните технологии, научи HotArena.

Григор Стоичков, който носи имената на дядо си – един от най-важните политици по време на социализма, избягва всякакъв медиен интерес, но пък трупа солидни печалби. В момента той е един от най-желаните ергени у нас. Красив и богат е комбинация, която родните златотърсачки с удоволствие биха „нападнали“.

„Момчето е умно, работливо и много разбира от тези технологии, няма нищо далавераджийско“, споделиха близки до Григор, посветени в професионалното му поприще. Той  е мечта за необвързаните мацки, но за сериозно присъствие на такава не се знае – животът му е обвит в мистерия. Докато за сестра му Ивана се знае, че предпочита приятелството със жени. Младият мъж повече от 10 години върти бизнес с компютърни технологии, писа „България Днес“, потвърди ЗАРАТА.

Фирмата, която регистрира от 2007 година досега, е с доста приходи, като в последните години те се увеличават главоломно. Успехът на компанията не е изненадващ, тъй като компютърната сфера непрекъснато се развива и разраства. В свободното си време Григор Стоичков-младши се отдава на своето хоби – колите. Любими са му ретро моделите, а не луксозните модерни джипове, каквито предпочитат повечето новобогаташи.

Трифонов и е стоял с часове под проливния дъжд на концерта на Дългия на Националния стадион преди няколко години. Самата Йорданка също има топло отношение към шоумена, нерядко гостува в предаването му и го подкрепи за референдума му.

Стоичков-младши е симпатичен млад мъж, успял да проведе победна битка с килограмите. Преди време той се запуснал, натрупал излишно тегло, но след като минал на специален хранителен режим, изглежда впечатляващо.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Ливърпул отказа Тотнъм за Топ 4 с бой на „Анфийлд“

"Мърсисайдци" спечелиха с 4:2...

5 часа ago

Бързи и лесни прически, готови за под 5 минути

Какво да си направите, когато бързате...

6 часа ago

Холивудски актьор ще става бос на Илия Груев в Лийдс

Уил Феръл е закупил голям дял в "спящия гигант"...

7 часа ago

Най-добрите любовни комбинации за зодия Телец

Вижте кои са, ако сте представител на тази зодия...

8 часа ago

Историите ON AIR: За спасителното чудо на Воскресението!

Възкресението на Исус е историческият факт, който поставя основата на християнството...

8 часа ago
image0 (9K)