Синът на министърка на Симеон II избяга в топъл Дубай

В топъл Дубай се припича синът на Долорес Арсенова, докато светът е обхванат от тежка пандемия и икономическа криза.

Калоян Арсенов е заминал за най-известната дестинация от емирствата заедно с жена си Сара и сина им Давид. Тримата са отседнали в един от най-скъпите хотели там, предпочитан от богаташи и световноизвестни личности. Затова и не е изненада, че синът на бившата министърка срещнал руската поп звезда Тимати и дори успял да се снима с него. Цените на нощувките в комплекса не са за всеки джоб. Милионерският наследник обаче може да си ги позволи, тъй като отдавна е свикнал на висок стандарт на живот и обича да демонстрира, че живее в лукс.

Почивките в скъпи комплекси в Дубай са нещо обичайно за него и си ги позволява поне веднъж годишно. Именно от плажа на емирството Калоян за пръв път показа и сина си. Малкият Давид се роди през септември 2017 година – една година след пищната сватба на родителите си и до момента само най-близките на семейството го бяха виждали. Момченцето доста прилича на татко си, а от кадъра се вижда, че двамата даже носят еднакви модели бански и пият сходни плодови коктейли. А татко му напоследък не се е забърквал в никакви скандали.

Типично за повечето богаташки деца, Калоян редовно присъстваше в медиите с изцепките си. През есента на 2017 година той беше арестуван зардаи стрелба в столичния квартал Лозенец посред бял ден. Един от куршумите попадна в кухнята на семейство в отсрещен блок и по чудо нямаше убити. Синът на бившата екоминистърка обаче се размина само с глоба. Година по-късно Калоян преби човек, направил му забележка, че кара рисково. Но и този случай беше набързо забравен и приключен, пише „Галерия“.

 


image0 (9K)