Синът на Румен Радев участвал в масов бой в дискотека

Синът на президента Румен Радев – Георги, е участвал в масов бой в столична дискотека, твърди Breaking.bg, позовавайки се на полицейски източници.

Мелето станало в заведението „Golden Bee“ на столичния булевард „Васил Левски“ №16 в нощта срещу събота. В побоя, където най-активен е бил Радев-младши, пострадали няколко момчета.

Скандалът бил потушен след намеса на полицията, повикана от управителите на заведението. Запознати твърдят, че побоят е бил предизвикан от компанията на Радев-младши, а причината е тривиална – заради момиче. Униформените са проверили документите на всички участници в мелето. Осведомени твърдят, че сблъсъците са заснети от охранителните камери в заведението, но до този момент не са показани.

В момента МВР изяснява случая, пише Breaking.bg, подчертавайки, че информацията не била обявена публично заради участието на президентския син в побоя.

Това не е първият случай когато Георги Радев се замесва в масов бой, казват запознати. През 2017-а 15-годишният тогава Георги и група негови съученици седмокласници нахлули в класна стая в столичното 38 СОУ „Васил Априлов“ и набиха петокласник.

Припомняме, че през миналото лято бащата на президента Радев беше забъркан в скандал – инцидент, при който възрастният мъж бутна с Мерцедеса си триколка с инвалид на кръговото кръстовище край Харманли.

В крайна сметка двете страни си стиснаха ръцете и никой никого не съди – потърпевшият дори каза, че станали приятели с бай Георги (бащата на президента Радев – бел. ред.)


image0 (9K)