Categories: Любопитно

Синът на Тошко Йорданов дава яко газ

Силно привлечен от високите скорости е синът на Тошко Йорданов. Наследникът на дясната ръка на Слави Трифонов преди дни се е прибрал в България от Лондон, където следва магистратура в скъп университет, за да участва в рали с японски автомобили на писта край Пловдив, е видял „Ретро“, прочете ЗАРАТА.

Сибил се включил в яростната надпревара с едната от двете си спортни коли – рядък модел спортен нисан, оценяван на 50 хиляди лева. В социалните мрежи обаче той не се притеснява да споделя и екстремните си нощни приключения по софийския булевард, които не са съвсем разрешени от закона и столичани често се оплакват от шума, суматохата и опасността, която участниците в подобни гонки създават.

Синът на Йорданов редовно публикува снимки на двата си автомобила – нисан и лъскаво спортно алфа ромео, с които шпори улиците, придружени с надписи „цяла нощ бягане“, „нощна надпревара“, „среднощен състезател“. Очевидно любимият цвят на Сибил е червеният, защото и двата му автомобила, чято обща стойност надхвърля 100 бона, са в такъв нюанс. Когато синът на Йорданов е в Лондон, самият сценарист сяда зад волана на колите му и е засичан да хвърчи из столицата в спортното червено алфа ромео.

Към семейния автопарк на Йорданов се включва и лимузина фолксваген за 80 хиляди лева, с която Тошко смени градския транспорт и ходеше на работа в парламента, докато бе действащ депутат. За образованието на единствения си син, Йорданов и жена му са пръснали над 300 хиляди лева. Сибил е учил в някои от най-скъпите университети в Европа и Азия и се радва на охолен живот в Лондон, където прекарва по-голямата част от времето си.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Калояна Налбантова също спечели квота за турнира по бадмитон на Олимпийските игри в Париж

  Състезателката по бадмитон се присъединява към сестри Стоеви в надпреварата по бадминтон на Игрите…

11 минути ago

ЦКБ подкрепя международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Състезанието ще се проведе на 11 май в зала "Асикс Арена" в София...

22 минути ago

Експерт: Лесно е да се заиграеш с хляба преди избори

В последните минути НС реши съдбата му...

22 минути ago

Мария Дуковска: Очаквайте много забавления и награди за цялото семейство на Day off – Family time

Ателие за приказки, ретро кът и много приключения ще зарадват посетителите на първото семейно събитие…

30 минути ago

МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗВЕЗДИ НА СТАРА ЗАГОРА ЗА 2024 Г.

МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ ЗВЕЗДИ НА СТАРА ЗАГОРА ЗА 2024 Г., съобщиха за ЗАРАТА На 11 май от…

един час ago
image0 (9K)