Синът на фолкдива пристигна в Гълъбово

Синът на фолкзвездата Малина – 29-годишният Симеон Мечев, започна тренировки с Ботев (Гълъбово). Последно той игра в Ботев (Враца), но си тръгна от елитния тим.

Засега не е ясно дали Мечев само ще поддържа форма във втородивизионния отбор или ще подпише договор и напролет ще играе във Втора лига.
Очаква се той да вземе участие в днешната контрола с Царско село.

Бащата на Симеон е небезизвестният старозагорец Красимир Мечев – треньор по футбол. Мечев е бил футболист на Строител (Трояново), Миньор (Раднево), Червено знаме (Стара Загора) и Локомотив (Стара Загора). После основава частната футболна школа Траяна, където работи до 2006 г. След това води юношите на Берое и Славия. От 2012 до 2014 (с прекъсване) е начело на Любимец в „А” и „Б” група. Бил е и директор на ДЮШ на Спартак (Пл). Бившата му съпруга Малина е една от най-големите звезди на попфолка у нас. Синът му Симеон тръгва по стъпките на баща си и също става футболист.

Майката Малина Мечева е родена в Севлиево, но завършва Ветеринарна медицина в Стара Загора. Позната е като поп фолк изпълнител, но кариерата ѝ преди това започва с народни танци, по-късно с ориенталски, като гастролира в Швейцария и Сърбия. Музикалните ѝ изпълнения започват на шега. Изпява на частно парти песента „Кукавица“ на Цеца Ражнатович, чуват я продуцентите на Пайнер, които също са били сред гостите и така се случва, че тя подписва договор с компанията. Огромен принос за нейното израстване има музикалният педагого – главният диригент на Ансамбъл Загоре Димитър Колев.


image0 (9K)