Скандален клип на пияни „майка“ и баба потресе мрежата (ВИДЕО)

Скандално видео, заснето в София от Христо Ганчев в 7 ч. сутринта, потресе потребителите на социалната мрежа с това, че майка и баба на невръстно пеленаче се разхождат във видимо нетрезво състояние по столична улица, носейки малкото бебе в студеното утро.

Авторът на клипа уточнява, че нарочно се е представил пред двете жени като полицай, за да поиска личните им документи. Той разказва, че по-възрастната е носела биберон в едната ръка, а в другата е държала полупразна бутилка с алкохол. Майката на бебето е на видима възраст 12-13 години, но и тя е била пияна, а детето в сутрешните температури е било облечено само с тънка блузка и босо.

Невръстната майка е показала на мъжа документ, по-точно акт от Министерството на вътрешните работи, с който удостоверила, че и при друга проверка е била без лична карта.

Гледането на клипа, споделянето му, както и коментарите вървят лавинообразно. До момента 360 000 човека са го гледали, почти 13 000 са го споделили.

Ето и няколко от многото коментари:

„Държавата няма да отнеме циганското дете (ще им даде още пари на майката и бабата да могат да пият повече) държавата ще отнеме децата на бащата вдовец, който иска да си гледа децата, ще вземе децата на майката Българка, която е останала без работа, но прави всичко възможно да си гледа децата… В такива случаи се намесва „държавата“… Тъжна история… :(„

„Това дете какво ДНК смятате, че има?
То ще стане същото като тях, ако не и по-зле.
Тези са с мозък и поведение като на хлебарки. От момента на полова зрялост свирепо бълват потомство и даже се учудвам, че е само едно. И как не са го вързали на каишка да го влекат подире си, учудват ме. Даже го завиват…да ги питаш, защо го правят – няма да знаят.
Ролята на човек им е нехарактерна.
Няма да споделя.
Гнус ме е.“

„Абе пияна заляна го е прегърнала не е насочила пистолет срещу него.Да то сигурно ще страда при такива родители,но такава му е съдбата.Ако е в някоя институция да не мислите ,че ще е по добре.Институцията не е гаранция за по добър живот.“

https://www.facebook.com/hristo.ganchev.71/videos/10216820208568084/

Търся си работа като ром…


image0 (9K)