Скандални разкрития на Даниел Петканов уличаващи приятелката му Александра в проституция

Грандиозен панаир се вихри вече няколко дни в социалните мрежи с главни действащи лица Даниел Петканов от предаването по Нова телевизия „Часът на Милен Цветков“, известен с прякора Лудия репортер, и бившата му приятелка – манекенката Александра. Рядко срещаният даже по родните географски ширини сеир стартира символно в деня на Съединението на България – 6 септември, когато придобилият популярност с шантавите си репортажи Даниел Петканов публикува свиреп коментар за бившата си приятелка Александра, с която е интимен от 2 години, в профила си във „Фейсбук“. Скандалните разкрития на Лудия репортер, уличаващи приятелката му в проституция, бяха гарантирани със снимки на красавицата от Благоевград от частен самолет. На фотосите се вижда как Сашка палува с неизвестен младеж, като на една от снимките игриво е лапнала един от пръстите на засега останалия в тайна неин клиент.

sani-petkanov

Скандалните и изненадващи обвинения на Даниел Петканов срещу доскорошната му приятелка предизвикаха небивал фурор в социалната мрежа, който премина в откровен виртуален тормоз срещу набедената за ВИП проститутка Александра. Хиляди потребители на социалните мрежи захапаха с ужасяващи квалификации хубавелката, „Фейсбук“ профилът на красавицата изобилства от вулгарни колажи и пиперливи сексуални шеги по адрес на стройната манекенка. Самата тя запази мълчание, като изключим първоначалното й лаконично обяснение, публикувано под коментар на бившия й. „Дани, съжалявам, прости ми! Бях объркана“, написа на бившия си заловената в изневяра моделка.

Ето как продължава във фейсбук профила си Даниел Петканов:

„За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува – да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук – да е жив и здрав.
Накратко – Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама… Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат…
Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал в нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: „Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли…?“ нямаше как!
Освен това през цялото време на нашата „любов“ е поддържала контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я – млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.
Писаха ми хора, които твърдят, че е била и с други – това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.
За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите „Обичам те“, „Държа на теб“ и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.
Чувствам се използван, наранен и обиден
Вече й го казах лично, но все пак „На добър път, Александра!“
П.С. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си


image0 (9K)