Слави Трифонов изгони от партията си Росица Кирова, която се повози на джипа на Борисов

Лидерът на „Има такъв народ“ и тв водещ Слави Трифонов разжалва областния координатор на партията си във Видин Росица Кирова, която днес се повози на джипа на премиера Бойко Борисов.

„Изпълнителният съвет и Националният съвет на „Има такъв народ“ току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия „Има такъв народ“. И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава“, написа преди минути Трифонов на фейсбук профила си.

Тази сутрин премиерът Борисов инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и Кирова, която освен областен координатор на ИТН е и председател на гражданската инициатива „Единни за промяна“, той обходи отсечката от трасето преди пътен възел Макреш до крайдунавския град.

На въпрос дали може да се очаква коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, премиерът обясни, че тя е жена, която се бори за исканията на гражданите и за постигане на техните желания. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

 


image0 (9K)