След любовна мъка – кои зодии се отдават на работа?

След любовна мъка - кои зодии се отдават на работа?

IStockphoto

Има няколко зодиакални знаци, за представителите на които е характерно, че се отдават на работата си или се посвещават на кариерата си, но не защото мечтаят да подобрят материалния си статус, а по-скоро като опит да забравят за свое любовно разочарование.

След като им разбият сърцето, хората от тези зодии се чувстват така, сякаш са загубили контрол над живота си. Именно затова те вярват, че ако се съсредоточат върху работата си, ще успеят да си върнат този контрол и като цяло, да се чувстват по-добре със себе си.

Личностите, родени под тези астрологични знаци, често се посвещават на професията си в опит да отвлекат вниманието си от скръбта и емоционалната болка, които им е донесла неуспешната връзка.

А ето и кои са тези зодии:

Лъв

Лъвовете дават приоритет на гордостта и егото си пред всичко останало в живота си, така че те гледат на любовното разочарование като на възможност да работят върху себе си и да покажат цената си на своя, вече бивш, партньор. Един вид искат да му натрият носа. Представителите на този огнен знак имат тенденцията да се втурват енергично във всички свои служебни дела, особено след като са преживели тежка раздяла. Разбитото сърце на Лъва по-скоро му действа като мотор и той не се спира пред никакви трудности по пътя си. Предизвикателствата в любовта мотивират Лъвовете да постигат най-големи успехи в кариерата.

Зодиакалните знаци, които често разполагат с твърде малко приятели

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Дева

Девите овладяват негативните си емоции, като насочват цялата си енергия към работата си. Това важи с особена сила за тях, след като са преживели тежка любовна раздяла. Хората, родени под този земен знак, убедено вярват че вместо да скърбят за бившия си партньор, те трябва да вземат собствения си живот и дела в ръцете си. Девите винаги работят неуморно и прецизно, без да губят време да се самосъжаляват и/или да плачат за своя доскорошен възлюбен. Именно поради тая причина те често постигат най-забележителен прогрес в кариерата си, след като са преминали през предизвикателен етап в личния си живот.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)