Любопитно

Служител на морга – кремиран по погрешка, докато си дремвал

Служител на моргата в окръг Джеферсън в щата Тексас е загинал вчера сутринта, след като е бил кремиран по погрешка от свой колега.

[ad id=“225664″]

Според местната полиция, 48-годишният Хенри Пол Джонсън е решил да подремне върху носилка след тежка 16-часова работна смяна. Докато е спял, друг служител го е объркал с тялото на 52-годишен мъж – жертва на катастрофа, като го е пренесъл в крематориума. Преди някой да забележи грешката, Джонсън е бил поставен на температура от 980 градуса по Целзий и се е превърнал на пепел.

Джена Дейвис, която е била колежка на Джонсън, казва, че го е чула да крещи около 15 секунди след включването на пещта. „В началото не разбрахме, откъде идва звукът. Когато осъзнахме какво става, беше твърде късно. Спряхме пещта, но той вече беше мъртъв“. Г-жа Дейвис твърди, че младият им колега, който е причинил инцидента е нов служител. Той е забравил да провери бележката, окачена на палеца на крака, която идентифицира мъртвеца.

[ad id=“225664″]

Полицията е започнала разследване, за да определи точните обстоятелства около смъртта на г-н Джонсън. Разследващите не са отхвърлили възможността за повдигане на обвинения на служителя, причинил смъртта, като той може да бъде обвинен в непредумишлено убийство.

редактор

Share
Published by
редактор

Recent Posts