Снимат „Братя” на -10 градуса температура

Феновете на сериала „Братя” могат още от сега да оплачат любимите си звезди от сериала на Нова телевизия. Лична драма на актьорите е по-голяма дори от тази на героите им, защото, както изглежда, те студуват на минус 10 градуса, докато работят.

Макар че по принцип е забранено да се споделя какво става на снимачната площадка, Искра Донова наскоро си позволи да повдигне завесата. Актрисата, която впечатли в образа на лошата героиня Ива, сподели, че умира от студ. Тя публикува снимка, на която е отбелязана температурата, при която се работи – минус 10 градуса. Феновете на сериала се надяват, че става дума за температурата навън, а не на снимачната площадка. В случай обаче, че това са реалните градуси, при които се работи, ще е истинско чудо, ако след финала на снимките всички в екипа са живи и здрави.

И докато някои от актьорите пускат кадри от работата по вече излъчените епизоди, Искра си позволи да покаже и какво става по време на снимките сега. Тя публикува кадри, на които позира в компанията на колежката си Валентина Александрова, която в предишния сезон изпълняваше малка роля на офис служителка в агенцията на двете главни героини – Ива и Лора. Снимките са направени в офиса на тази агенция. Това индиректно разкри малка, но съществена подробност около сценария на новите епизоди. Стана ясно, че фирмата, която на финала на сезон едно беше пред закриване, ще остане да действа и по време на продължението на сериала. Най-вероятно ролята на Александрова ще бъде по-голяма – тя ще стане дясната ръка на „злата” Ива, писа Уикенд.

Кадър от снимачната площадка показаха и актьорите Стела Ганчева (Мая) и Мартин Петков (Симката). Това подсказва, че и занапред двамата ще имат общи сцени, което пък означава, че Симката няма да спре да посещава дома на Вики (дъщерята на Мая), въпреки че в края на сезон едно двамата се разделиха.

 


image0 (9K)