Софи се изцепи: Много ме е страх от коронавируса, ама ще ходя по кафенета, че един живот живеем!

„Много ме е страх от коронавируса! Като жена, и като майка, която постоянно мисли за сина си Лоренцо. Знам, че в такива моменти не трябва да се паникьосвам, но аз съм си такава. Притеснявам се и само за това мисля“.

Това заяви пред „България Днес” видимо стресираната Софи Маринова. Певицата имаше шумно участие в четвъртък вечерта, но това е последното й участие за дълго време напред. Заради вируса Софи спира с участията си за дълги дни, тъй като е притеснена за себе си и за здравето на близките си.

„Господ да ни е на помощ! Постоянно се моля и вярвам, че няма да ни застигне нас бедата“, добави изплашената изпълнителка. Затова на последното си участие тя носи голям златен кръст, който да я пази от заразата. Вижда, че хората се забавляват и не изглеждат никак притеснени. Софка признава, че колкото и да се страхува от коронавируса, не може да стои изолирана вкъщи, защото е активна личност и иска постоянно да й се случва нещо.

„Гринго излезе и отиде на фитнес, Лоренцо също е някъде, вероятно и аз ще ходя по кафенета да се виждам с приятели, защото не си представям цял ден да си остана затворена. Когато съм вкъщи, се обръщам към Бога, но искам и да изляза, да се позабавлявам, че един живот живеем“, допълва Маринова.


image0 (9K)