Илиян Илиев: СПАСИТЕЛИ ОТ ПЛАЖА ЩЕ СПАСЯВАТ СТАРА ЗАГОРА

През изминалата седмица една събитие огря с гордост небосклона на старозагорския политически живот. Според информация, публикувана в социалните мрежи, един Политик, сътворил чутовен подвиг, достоен да се запише със златни букви в Пантеона на Заралийския Героизъм.

Твърди се, че старозагорски Герой – Политик, е спасил от удавяне човек, засенчвайки с уменията си Батман, Спайдармен и цялата останала шайка от измислени Херои. Какво се е случило според фейсбук пространството:

Някакъв си, скромно летуващ гражданин, влиза с личния си джет далеч навътре в морските дебри. Според свидетелства на присъствали, на километър. Но знаейки вродената скромност на политиците, аз лично предполагам, че трагедията се е разиграла поне на 2 км далеч от брега.

Зоркият поглед на Заралийския Политик фиксира с ренгеновия си поглед как в далечината собственикът на джета започва да се дави. И вместо да се притесни, подобно измислен анимационен герой, нашето момче скача, дотичва до спасителите на плажа и засенчвайки с умения и смелост онези неудачници – Капитан Америка и Супермен, грабва в една ръка служебният джет, останал без гориво, с другата, поема контрола над пълната със спасители лодка и с два удара на мощните си краци, преодолява километрите водна бездна до давещия се, на разстояние, достъпно до погледа на обикновения човек само със снайпер.

Един човешки живот е спасен, а старозагорската политика доказва отново на всички, какви герои е раждала, раждала, ражда и сега, Заралийската Майка юнашка. Герои, пред които Железният човек и Х-мен, Върколакът и Призрачният ездач са просто сбирщина от нищо непостигнали в живота си лузъри.

И само двама агенти на лошите с нелегални имена – Шопара и Циганина, внасят капчици катран в каците мед, леещи ОСАННА из фейсбук пространството… Позор за такива провокатори, способни да накарат дори Шехерезада да скъса бурката си от яд…

Жалко, че все още е неизвестен този Герой за обществеността и за делата му, каращи Дарт Вейдър да си блъска облян в сълзи, скритата от маската глава в стените на Звездата на Смъртта, само се носят легенди. Но знам, че един ден, Той ще се разкрие пред нас. За да се гордеем с него. Напук на Памела Андерсон, която си скъсала банския от яд, след като разбрала за чутовния подвиг на Старозагорския политик, засенчил по популярност дори голото й видео с Томи Лий по времето, когато още беше и тя, спасителка на плажа.

И не е ли време вече, Кметът на Града, да проведе едно разследване, кой е този Титан на заралийската мисловна сила и физическа издържливост, за да получи заслуженото звание „Почетен заралия“.

А дотогава, можем само да го търсим, с надеждата, че единствената снимка, която имаме от него, ще ни помогне да открием този чутовен Герой… Ако някой го разпознае, да вика…

Гледайте снимката и търсете, Заралии… Нека се гордеем с такива хора…


image0 (9K)