Спецакция на полицията в кв. „Лозенец“ в Стара Загора

Специализирана полицейска операция проведоха служители на Второ РУ – Стара Загора на 12 септември.

Извършени са процесуално-следствени действия на търговски обекти, намиращи се на пазара в кв. „Лозенец“. Намерени са и иззети стоки от защитени марки, обект на незаконна търговска дейност, както следва:

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса стопанисвана от С. Й., на 25 г., от Стара Загора, са намерени и иззети 67 броя спортни комплекти „Адидас“.

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса, стопанисвана от лицето А. М, на 23 г., от Стара Загора, са намерени и иззети 38 спортни комплекта от марките „Адидас“ и „Пума“.

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса, стопанисвана от лицето О. М., на 56 г., от  Стара Загора, са намерени и иззети 28 комплекта анцузи „Адидас“ и „Найк“ и 5 чифта спортни обувки“ Адидас“ и „Найк“.

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса, стопанисвана от лицето Ж. К., на 35 г., от  Стара Загора, са намерени и иззети 25 спортни комплекти „Адидас“ и „Пума“.

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса, стопанисвана от лицето Д. Г., на 39 г., от Стара Загора, са намерени и иззети 39 спортни комплекти „Пума“,“Лакоста“,“Найк“ и „Армани“.

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса, стопанисвана от лицето Й. Й., на 23 г., от  Стара Загора, са намерени и иззети 19 спортни комплекта „Армани“ и“Адидас“ и 16 чифта обувки „Армани“, „Адидас“, „Лакоста“, „Пума“ и „ Келвин Клайн“.

– При извършено претърсване и изземване на търговска маса, стопанисвана от А. О., на 63 години, от  Стара Загора са намерени и иззети 26 спортни комплекти „Адидас“ , „Лакоста“,“ Армани“ и „Найк“.
Във Второ РУ – Стара Загора са образувани досъдебни производства. Работа по изброените случаи продължава.


image0 (9K)