Според зодията: Как реагирате, когато някой плаче?

Според зодията: Как реагирате, когато някой плаче?

IStockphoto

Всички се справяме с емоциите по различен начин, особено когато става въпрос за тъга и плач. Някои хора са склонни да поговорят и да се опитат да успокоят страдащия човек. Но има и такива, които бягат в обратната посока, просто защото се чувстват неловко и не знаят какво да кажат или направят. Така че, за да знаете как най-вероятно ще реагирате според зодията си, ако видите ваш приятел, роднина или дори колега да пролива сълзи, прочетете по-долу:

Овен

Хората от този огнен знах ще се опитат да разведрят обстановката. Те ще положат всякакви усилия, за да предизвикат усмивка на лицето на плачещия до тях човек, дори и да не им е много близък. Овенът просто не иска да вижда тъжни хора около себе си.

  

Телец 

Повечето Телци са съпричастни по натура и биха се справили със ситуацията спокойно и уравновесено. Те ще се опитат да поговорят с човека, който плаче и да го преразположат да им сподели проблема си, а ако могат ще му помогнат.

Близнаци 

Хората от този знак са с много практичен подход към живота и най-вече трудните моменти в него. Те са тези, които ще кажат първи на плачещия човек, че сълзите му няма да разрешат проблемите му. Те ще му вдъхнат кураж да се изправи пред трудностите. 

Рак 

Хората от този супер емоционален зодиакален знак по-скоро ще заплачат с човека, който страда пред тях, вместо да се опитат да го успокоят. Раците са изключително състрадателни и веднага влизат в ситуацията на плачещия, но и те са склонни да преувеличават лошото. 

Източник: Tialoto.bg 

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)