Според зодията: Кои печелят допълнително?

Според зодията: Кои печелят допълнително?

IStockphoto

Има хора, които по принцип умеят с по-гояма лекота да печелят пари (в сравнение с другите), като някои от тях винаги успяват да си докарват и допълнителни доходи, без значение каква е основната им професия.

Сред 12-те зодии представителите на трите знака – Овен, Близнаци и Водолей имат най-голям талант в постигането на внезапни печалби, а освен това те са и най-готови да положат повече усилия в увеличаването на месечните си доходи. Ето и защо това е така:

Овен

Амбицозните хора, родени под знака на Овен, често се събуждат с мисълта, че денят им трябва да е плодотворен. Те редовно умуват върху това как да инвестират вече спечелените си пари, за да си осигурят допълнителни доходи. Именно и за това техните усилия в тази насока, често се увенчават с успех. Като цяло Овенът се стреми към това да си гарантира воденето на комфортен живот и осигуряването на едни по-спокойни старини и работи за това неуморно, измисляйки непрекъснато някакви варианти за увеличаване на банковата си сметка.

Близнаци

Хората от зодия Близнаци са царе в измисянето на нови начини за печелене на пари. Те са решителни и умеят да взимат премерени рискове, което е един от най-големите им таланти, свързани с управлението на финансите им. Близнаците, подобно на Овена, също мечтаят за блажен и богат живот, с осигурени удобства и възможности за отдаване на различни житейски удоволствия. 

Източник: Tialoto.bg 

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)