Стара Загора

Стани учител в Стара Загора с добро финансово възнаграждение по програма „Заедно в час“

Оферта „Стани учител“ с добро финансово възнаграждение по програмата „Заедно в час“ набира кандидати за Стара Загора до 1 май 2017 г.
Деца търсят човек за пример. Ти може да си техният човек за пример! Ако имаш завършена бакалавърска (или по-висока) степен или ще придобиеш такава до 15.09.2017 г., aко си готов да станеш учител в българско държавно училище за период от две години, където да работиш с учениците с най-голяма нужда от подкрепа, имаш прекрасна възможност!

За да станеш учител по програма Заедно в час и да бъдеш човек за пример на десетки ученици, не е нужен предишен опит като учител, нито предварително придобита професионална квалификация ,,учител”. Необходима е нагласа, че всяко дете заслужава равен достъп до качествено образование. Необходими са умения за постоянно учене, аналитични умения, лидерство и влияние, организираност и планиране, комуникативни умения, умения за работа в предизвикателна среда, вътрешна мотивация и нагласи, скромност и толерантност.

Ангажиментът към програма Заедно в час включва подписване на договор за две години, работа на пълен работен ден в училище партньор на организацията. В допълнение на заплатата от училище, Заедно в час предоставя на учителя финансов стимул в размер на 500 лева на месец плюс заплатата от училището – целта на този стимул е да мотивира успешни хора да работят в училища с ученици с нисък социално-икономически статус, ниска мотивация за учене и учебни резултати под средното за страната. За учебната 2017-2018 година, Заедно в час търси човек за пример, който да преподава в някой от следните 13 региона: Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник,  Плевен, Пловдив, Разград, Сливен, София-град, София-област, Стара Загора.

По време на участието в програма Заедно в час всеки учител преминава през цялостна програма за обучение и развитие, чрез която придобива качества, умения и нагласи, необходими на всеки успешен човек за постигане на поставените цели. Учителите по програма Заедно в час се обучават в университет партньор, за да придобият професионална квалификация “учител” или „възпитател“. В допълнение те преминават 7-седмично обучение преди влизането си в училище, в което научават как да изготвят визия, да планират уроци, да водят учениците си към високи резултати, да въвличат родителите в учебния процес, както и да си сътрудничат с останалите учители и училищната администрация.

Красимира Янкова

Recent Posts

Още едно дете със симптоми на хранително отравяне е в МБАЛ – Сливен

Приетите деца не са в тежко състояние...

23 минути ago

Слънчева неделя, след обяд ще има условия за градушки

Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°С...

един час ago

Арда Кърджали обърна с 2:1 Ботев Пловдив

Хората на Белия стигнаха до успеха след автогол в края...

един час ago

Промени в движението на влаковете София – Северна България от 13 май

Актуална информация на гише "Информация", касите и тел. 02/931 11 11...

2 часа ago

„Ботев“ (Пловдив) с позиция: Нямаме намерение да напускаме своя стадион

Комуникацията с Община Пловдив е на изключително добро ниво...

3 часа ago

Рафаел Надал с тежка загуба в Рим от Хуберт Хуркач

Испанецът отстъпи с 1:6, 3:6 пред поставения под номер 7...

3 часа ago
image0 (9K)