Старозагорката Койна Русева бясна на гардовете на къщата си

Койна Русева е изпъдила гардовете на семейната къща в Бояна, научи ЗАРАТА. Наричаната „Българската Марлене Дитрих“ актриса, която е сред топ 10 на най-обичаните в България, е родом от Стара Загора.

Актрисата се решила да изгони охранителите, защото няколко пъти усещала миризма на алкохол в будката и заварвала мъжете заспали. Койна не крие, че от няколко години се страхува да не стане отново жертва на крадци. През 2015 година тя и съпругът й бяха обрани докато вечерят в имота с трите си деца.

Койна Русева е прекарвала детските си години в старозагорското село Остра могила. Това сподели самата тя преди време, гостувайки в предаването 120 минути на бТВ.

Актрисата, емоционално провокирана от кадри на селото в днешния му вид и родната къща на баба й и дядо й, разказа спомени от летата си и приятелската си компания, както и отизявите си в местното читалище „Пробуда“.

В рода си Койна Русева има изявени артисти, писатели, музиканти и творчески натури. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 1993 г. в класа на проф. Крикор Азарян с асистенти Елена Баева и Тодор Колев.

 


image0 (9K)