Старозагорка организира набиране на хранителни продукти за възрастни хора

Десислава Даковска от Стара Загора организира благотворителна кампания за набиране на хранителни продукти, които да бъдат дарени на възрастни хора в нужда.

Идеята

Да се подари храна за празника на пенсионери в нужда от града и околните населени места. Да направим колкото се може повече хора щастливи, макар и за миг, за празника. Повярвайте ми, те ще са безкрайно щастливи! Повярвайте ми, виждала съм тези хора, те нямат физическа възможност или условия да си приготвят каквото и да било – казва в своя апел Даковска.

Условията

Всеки, който желае, може да участва с ПАКЕТИРАНА храна. Това е важно условие! Подходящи са консерви и продукти, готови за консумация. Приема се само и единствено храна. Парични средства в брой, по банков път или по какъвто и да било друг начин не се приемат!

Защо точно пенсионери?

Защото смятам, че сме им крайно задължени. Много хора знаят какво е да си отгледан от баба и дядо и че така, както те са се грижили за нас, никой друг не може. За жалост много такива хора са оставени на произвола на съдбата и някой, някъде е забравил за грижите положени от тях. Нека да им се отблагодарим! – е емоционалният призив на организаторката.

Редът

Храните може да бъдат събирани лично от Даковска, или предавани в удобен пункт в центъра на града. Желателно е да бъдат закупени непосредствено преди събитието.
Всеки, който желае да помогне и да дари усмивка на човек в нужда, нека се свърже с Десислава Даковска тук или на телефон: 0895430330
Храната ще бъде събирана до 21.12.2020г!


image0 (9K)