Старозагорският кмет Живко Тодоров: Гласувах за стабилен парламент

„Гласувах за нормализиране на обстановката, надявам се да има стабилен парламент. Парламент, който може да работи с повече експертиза и да има повече позитиви за гражданите и ще се работи повече за хората, а не за тяснопартийни интереси. Защото от това зависи животът на всички нас“, каза след като упражни правото си на глас днес кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров.

Той е категоричен, че „гласувам за доброто с надежда, че ще бъде по-хубаво, отколкото беше до момента. Смятам, че предният парламент беше прекалено конфронтационен и основан на политическите решения, а не толкова на експертизата. През последната година имаше доста напрежение в обществото“, допълни още градоначалникът.

„Радвам се, че има висока избирателна активност – 20% към 12 часа. Нека хората да гласуват, защото управляващите в крайна сметка са отражение на това, което хората дадат като вот. Каквото си изберем, това после ще гледаме следващите 4 години“, добави кметът.

Живко Тодоров изрази надежда, че в 45-тото Народно събрание ще има повече спокойствие.

Градоначалникът опита да гласува машинно в 68-ма Секционна избирателна секция в Стара Загора , но проблем възпрепятства това.

Тодоров е категоричен, че за да се премине към изцяло машинно гласуване трябва да има много добра техническа обезпеченост или алтернативни машини.

 


image0 (9K)