Старозагорският ученик Николай Атанасов с награда Гран При в „Нови гласове и песни“

ЗАРАТА: Старозагорският ученик Николай Атанасов с награда Гран При в „Нови гласове и песни“, първо място в „Musica lada Fest“, Испания и „Сребърни ръце“ в „Carles & Sofia“

На VII-мия дистантен конкурс „Нови гласове и песни“, гр. Несебър, Николай Атанасов, ученик на Светла Данева от Музикална школа при Читалище „Родина“, бе отличен с най-високата награда Гран При и участие в Галаконцерта на лауреатите, който ще се проведе на 1-ви октомври в гр.София.
На онлайн конкурса „Musica lada Fest“, Испания, международното жури присъди на Николай първо място.
Награда „Сребърни ръце“ Николай Атанасов получи от Международния клавирен онлайн конкурс „Carles & Sofia“ , на който младият пианист се яви в категория за любители над 16 години.
В рамките на Международен художествен проект ОСТРОВИТЕ В СВЕТА` 2021, бе проведен Международния конкурс „Star Bridge“, Полша. В различните стилове и жанрове се състезаваха 650 участници от 30 държави. Индивидуалните изпълнители от ВС „Усмивки“ завоюваха няколко отличия:
– Втора награда за дует Анелия Иванова и Гергана Иванова, както и специална покана за участие в конкурса „Polish Christmas Carol walks around the world“
– Втора награда за Магдалена Койчева и специални покани за участие в конкурсите „Golden Voice“ и „Polish Christmas Carol walks around the world“.


image0 (9K)