Стефания Колева расте, но не старее

Стефания Колева гони 50-те, но не се дава на по-младите си колежки. Звездата на Народния театър расте, но не старее и дори нещо повече – все повече се подмладява и разхубавява.

Онзи ден екранната Нели от сериала „Полицаите от края на града” събираше погледите на минувачите около столичния хотел „Хемус”. 47-годишната Стефания крачеше издокарана с черни маркови дрехи и раница, а в ръката си стискаше розова чаша за кафе със забучена в нея сламка. Само дългата й пухенка струва около 500 лв, а кубинките й – още 300, оцениха тоалета й пешеходците, които тя срещна по пътя си.

С просто око се забелязваше, че Колева е голяма фенка на разкрасителните процедури с ботокс и филъри. Освен това се виждаше, че е свалила десетина килограма от теглото си и вече е в блестяща физическа форма.

Актрисата приказваше по мобилния си телефон, а изражението на лицето й издаваше, че събеседникът й е приятен. Със смартфона на ухо тя стигна до баровската си черна лимузина, паркирана в пресечка до хотела, настани се на шофьорското място и продължи да бъбри. Едва, когато разговорът й по джиесема приключи, Стефания подкара аудито си в посока центъра.

Колева започна да се подмладява след развода с първия си съпруг – аниматорът Владимир Шишков. Звездата продължи с корекциите и след като срещна втория си мъж – известният архитект Йордан Ликов.

 


image0 (9K)