Стефан Данаилов за конгреса на БСП: От 800 човека стотина са за разцепление

Няма настроения за смяна на лидера на партята. Данаилов не очаква разединение в редиците след конгреса. ”От 800 човека, стотина да са за разцепление. Това заяви Стефан Данаилов.
Мислех писмото да е още по-остро, да посоча имена, но не го направих. Има неща, които вече не могат да се търпят. Прекалено стана. Конгресът има много по-важна задача, каза още той пред Нова.
[ad id=“255238″]
Има и друг вариант на писмото – полевичарски. Но ние в БСП не се познаваме от един ден. Тонът към Корнелия стана много груб. Наблюдавайки това, което се случва, начинът, по който се обръщат към Корнелия, тази ненавист от край време ме тревожи. Най-малкото, което може да се каже за нея, е, че е авторитарен лидер, смята актьорът..

Имам и критики към нея. Тя не трябва да отговаря на всяко нещо. Тя е прекалено емоционална и тези моменти може би в момента й пречат. Казвам й да я кара по-кротко. Радвам се, когато я видя по-умерена, не толкова бъбрива. Убеден съм, че това прави по-добро впечатление. За косата също й правя забележки, не я обичам с много къса коса, за очилата също, призна Данаилов.

Време беше БСП да се ръководи от жена. Ние бяхме забравени, бяхме станали пълни аутсайдери. Не умеем да се радваме, когато имаме успехи. Ако се стигне до вот на недоверие, тя ще успее, сигурен съм. В провинцията хората са разтревожени. Отношението на редовите членове на партията е положително по отношение на Нинова и ръководството на партията, каза още Стефан Данаилов.
[ad id=“225664″]
Не ми е приятно това което се случва. Мисля, че това ще отмине и ще се оправим. Много случки са се случвали в нашата партия. Пожелавам от сърце Конгресът да бъде ползотворен. Да има конфликт, но и да има решение, смята той.


image0 (9K)