Стилни през зимата: Какви пуловери да изберем?

Прилепналите стилове, оголващи кожата, заедно с ярки аксесоари и забавни щампи. Тези тенденции може да изглеждат по-подходящи за топлото време, но тази година не е така.

Модата при пуловерите през зимата на 2021 година приема най-смелите визии на годината и ги привежда в трикотажни изделия. Докато пазаруването на пуловери някога може да е било ограничено до вълна или кашмир, широки или вталени модели, и цветове като сиво и бордо, то в последно време нещата станаха определено по-разнообразни и красиви.

Постепенно пуловерите започнаха да се появяват в по-еклектични цветове, да имат много по-различни шарки и щампи и да бъдат подходящи за всеки повод. Докато възходът на домашната мода позволи на нововъзникващи дизайнери да развият все повече слава, то дефилетата за есен/зима 2021 година представиха много по-ценни опции в дрехите. Разбира се, пуловерите могат да служат като многослойна част, носена под блейзър или уютно палто, но също така могат да бъдат и в центъра на тоалета.

Но ако смятате, че приемането на тазгодишните тенденции при пуловерите означава да се откажете от класиката като жилетки, поло и тонове бижута, не се притеснявайте. Основните стилове за сезона обхващат нестандартното, като същевременно остават верни на това, което вече познаваме и доказано работи. След лято на разкроени поли и тесни горнища, е време за нещо по-топло и уютно.
Ето какви пуловери трябва да имате в гардероба си тази зима

Пуловерна жилетка

Пуловерната жилетка води началото си доста преди 2021 година и се е утвърдила като задължителна дреха през студените дни. И макар да не показва никакви признаци на оттегляне, експертите смятат, че тези традиционни и уютни стилове може да застанат на заден план и отстъпят място на чисто прилепналите модели.

Дрехата може да бъде съчетана с почти всичко в гардероба ви, в зависимост от това на какво събитие ще присъствате. Ако искате да бъдете малко по-елегантни, може да комбинирате пуловерната жилетка с красива пола или панталон с широки крачоли и високи ботуши. Другият вариант е за ежедневието и се състои от класически дънки, поло с дълъг ръкав и пуловерна жилетка.
Обемни плетива

Версиите на висока текстура и обемни ръкави бяха сред основните тенденции на тазгодишните зимни дефилета. Визията ни напомняше за 2020 година, когато избирахме комфорта пред елегантността, оставайки си у дома през повечето месеци. Макар вече да имаме право да излизаме навън, това не означава, че трябва да оставим удобството у дома.

Обемните плетива са чудесен избор за моментите, в които се чувствате подути или не искате да обличате нещо впито и по тялото. Те ви предоставят възможността да изглеждате елегантно във всеки един случай, независимо дали се завръщате в офиса или отивате на среща с приятели. Комбинирайте пуловера с лъскави панталони или плътна пола и визията ви е готова.

Вижте още идеи за зимни пуловери в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)