Страховете на всяка зодия, които пазат в тайна

Всеки човек има някакви свои страхове.

Понякога нашите страхове зависят и от зодията ни, пише Дарик.

Ето кои са тайните страхове на всяка зодия:

Овен

Овенът мрази да губи, обича той да води парада и е готов на всичко, за да стигне до върха. Но това, което го плаши особено много е загубата на приятел, на близък до сърцето му човек.

Телец

Телците се страхуват от финансова нестабилност. Когато видят, че парите в сметката им значително намаляват, първото нещо, за което си мислят е от какво ще трябва да се лишат сега.

Близнаци

Близнаците изпитват страх от взимането на решения. Близнакът се спира на едно нещо, а след минута другата половина от него му подсказва друго.

Рак

Ракът се плаши от напускането на дома. Родените под този знак обичат да имат своя защитена зона, в която се чувстват в безопасност.

Лъв

Това, което би изплашило Лъва най-много, е никой да не го забележи в стая, пълна с хора. Но  Лъвовете знаят как да се справят с това и да спечелят хората около себе си.

Дева

Девите се плашат от несъвършенството. Родените под този знак се стремят към съвършенство не само в простичките неща, като обзавеждането на дома си, но са също толкова взискателни и към самите себе си.

Везни

Те са интелигентни, любвеобилни и страстни партньори. Това, което плаши Везните е да не останат сами. Подобни случаи в живота им ги тласкат към депресия за много дълго време.

Скорпион

Скорпионът се плаши от чувството за близост, интимността, прекалената привързаност към някого. В подобен момент Скорпионът усеща, че личната му свобода и идентичност са застрашени.

Стрелец

Представителите на тази зодия се плашат от затворени и тесни пространства и от всекидневни досадни задължения. Стрелецът се плаши от всичко, което може да го притисне до стената.

Козирог

Козирозите са работливи и амбициозни. По пътя към успеха може да ги спре само страхът от провал.

Водолей

Водолеите се плашат от всичко, което може да ги постави в окови, като например работа, брак или връзка.

Риби

Отговорността плаши родените под знака Риби, които никога не искат да пораснат, живеят си в свой собствен приказен свят, далеч от правила, отговорности и задачи.

Източник: dariknews.bg


image0 (9K)