Любопитно

Стрес покоси Ники Илиев покрай развода със Саня

Режисьорът, който съвсем скоро ще изкара нов филм, пълен с БГ звезди, страда от супер рядко заболяване – витилиго. Под 1 процент от световното население страда от него. Това е депигментация (обезветяване) на кожата, вследствие на автоимунна атака на организма към собствените му пигментни клетки.

„Започнаха да пишат и да говорят, че съм грозен заради витилигото“, оплаква се Илиев. Нещо, което е изключително грозно, убедени са близките и феновете му, за които болестта няма никакво значение.

Стрес и нерви покрай развода със Саня Борисова отключват витилигото при режисьора, разбра България днес. След няколко години щастлив брак, изглеждащите като супер хармонична двойка Ники и Саня се разделиха с гръм и трясък. Отначало всички решиха, че изневери и ревност стоят в основата на краха. Нещо, което бе категорично отречено и от двамата.

След сериозното сътресение прахът от драмите вече се е уталожил и двамата са в добри отношения, което е най-важното. Сега Ники е сам и е концентриран върху работата си, а тя си има богат ухажор, решен да спечели сърцето й на всяка цена.

Зложелателите по адрес на Илиев не могат да го трогнат или обидят. Витилигото не е заразно заболяване и се проявява обикновено при провокиране от емоционални фактори или физически и химически травми върху кожата на хора, предразположени към развитието му.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Зидан награди Верстапен за победата в Маями

Световният шампион спечели спринта за Гран при...

31 минути ago

Възкресение: Съпругът й я зарови жива, тя оцеля

Жената прекарала 12 часа под земята...

46 минути ago

Полицай застреля радикализиран тийнейджър, нападнал с нож човек

Нападението е в австралийския щат Западна Австралия...

48 минути ago

Внимание на Великден: Гърция, узо, калмари и солени глоби

Около милион българи са на път по празниците...

един час ago

Българският зет не стана кмет на Лондон

Браян Роуз се класира последен...

един час ago
image0 (9K)