Супер Любо излиза на сцената на изборните битки

Актьорът Иван Матев, по-известен у нас като Супер Любо, ще се кандидатира за независим народен представител на предстоящите избори на 26 март

Влизам за да им попреча! Реших и ще го направя! Пише във фейсбукпрофила си Иван Матев и продължана по-нататък: И така, скъпи приятели… На мен вече ми писна!

Идват поредните парламентарни избори на които някой ще измести някого и ще започне да „папа“ народна пара! Не вярвам в партиите, но вярвам, че от всяка ситуация може да се намери поне един изход.
Именно затова, реших ДА ВЛЯЗА, ЗА ДА ИМ ПОПРЕЧА!
Смятам да се кандидатирам, за ИСТИНСКИ НЕЗАВИСИМ, мажоритарно избран народен представител с ясното съзнание, че се заемам с нещо, което не понасям органически! Политиката е неприятно занимание! Но съм баща на три деца и искам те да живеят в един по-справедлив свят! Не ме блазни депутатската заплата, и сам се справям добре, с по-малък ресурс време.
Партиите в сегашния си вид, са котила на амбициозни байганьовци, търсещи „далаверата“и обслужващи интересите на олигарси. Парламентарните групи гласуват под строй, за еднолично взети от лидерите си решения. Решения, които невинаги са в наш интерес, но позволяват на определени кръгове да забогатеят неправомерно.
Независимите кандидати не получават партийни субсидии и вземат решенията си на база на своето персонално мнение. Ако са достатъчно на брой и са хора честни и мислещи, могат да попречат на продажните партии. Съветвам ви и вие да постъпите като мен, ако ви пука и ви стиска, разбира се! Колкото повече независими депутати, толкова по-малко решения в ущърб на хората!Управлението на страната има нужда от мислещи хора, а не от фигуранти гласуващи под строй!

По-нататък Иван Матев допълва:И така, приятели… След кратко съвещание с моя семеен предизборен щаб, решихме, че е най-добре е да се кандидатирам от 27 МИР – Старозагорски
Включва общините: Стара Загора, Братя Даскалови, Гурково, Гълъбово, Казанлък, Мъглиж, Николаево, Опан, Павел баня, Раднево и Чирпан.
Районът с най-много мои живи съученици и набори от казармата 😀Така че, стягайте редиците и да ги започваме!
Повече информация за подписката, ще дам при първа възможност скоро!


image0 (9K)