Съдбата не е била благосклонна към слънчевата Лори

Тъжната новина за смъртта на Лорина Камбурова шокира не само българската, но и руската актьорска гилдия.

Звездата от „Скъпи наследници“ почина в Москва след престой в болница. Новината съобщават колеги на Лорина, с които тя работи през последните месеци в Русия.

Съдбата не е благосклонна към лъчезарната Лорина. Тя е родена във Варна и още в тинейджърските си години остава сирак, разказва България днес.

Бащата на Лорина напуска нея и майка й, когато е Лори е на 10г. Тогава тя заминава за Швеция заедно с майка си, която учи там третото си висше образование. Лорина губи майка си драматично, когато е едва на 13г. След кончината ѝ актрисата остава само с баба си, която я отглежда.

В Швеция Лорина проговорила на английски, а двете с майка ѝ си направили незабравими пътешествия с влак в Дания и Германия. Тези преживявания се оказали безценни, тъй като няколко години след това майка ѝ починала.

Лорина е принудена да търси сама препитание от малка. Явява се на кастинг за „Мюзик айдъл“. Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица. Лорина става модел и така попада на кастинга на филма „Връзки“. Това е и стартът на актьорската ѝ кариера.

Лорина признава, че макар да мечтае да бъде актриса, на няколко пъти е на път да се окаже от тази си мечта.

След успеха ѝ в сериала „Скъпи наследници“ Лорина започва да бленува за по-голяма сцена. Тя намира такава в руските филмови продукции . Последният филм, в който участва, е „Любов и чудовища“. В него тя си партнира с Роман Курцин.

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)