Сърцата, които Брад Пит разби, преди да го отнесе тайфунът Анджелина

Първата красавица на има твърде ексцентрична, дива младост. Малко проблеми с тате, опити за самонараняване, вампирски страсти, два бързи брака и страстна целувка за братлето – тези истории са така познати, че вече ги приемат за нормални.

При Брад Пит положението е друго. Той двадесетина години беше нечий верен любим или съпруг, многодетен баща. Снима филми не само като актьор и е доказано щедър в благотворителността. Младостта му обаче…

Някогашният сладникав красавец би могъл да плува в океан от разбити сърца и напразни женски копнежи. Репортерите изброиха най-популярните му връзки, но всички имат съмнение, че това са само малка част от любовните му истории.

Синита

Певицата, за която повечето са забравили, е първото популярно гадже на Брад Пит. Двамата са заедно четири години. В периода 1988-88. Двамата са твърде млади (връстници са) и животът доказва, че още им е рано.

Робин Гивънс

Неизвестният Брад Пит е разнообразявал моногамията си с друга черна перла и то – съпругата на железния Майк Тайсън. Днес си позволява лукса да разказва как е избягал през прозореца, когато боксьорът се прибрал изненадващо в къщи.

Кристина Апългейт

През 1989 година тя вече е звезда в „Женени с деца”, а той е гаджето – аксесоар.

Джил Шьолен

Двамата млади актьори се срещат на снимачната площадка. Сгодяват се (пак през 1989), но до брак не се стига. След три месеца Брат разбира, че любимата му изневерява с режисьора.

Джулиет Луис

Още на следващата година актьорът се утешава с набиращата популярност млада актриса. Той е на 27, тя – на 17 – това е поредна любовна история, родена по време на снимки.

Джина Дейвис

Още докато е с Джулиет изживява бурен романс с колежката в „Телма и Луиз”. Филмът й носи номинация за Оскар, а на него – мечтаната слава и статут на секссимвол.

Танди Нютън

В „Интервю с вампир” красавецът среща нова изгора – веднага след края на историята му с Джулиет. На тази връзка също не й е писано, но двамата си остават приятели.

Гуинет Полтроу

Най-желаният мъж в Холивуд намира „любовта на живота си” в „Седем”. Годината е 1997. Двамата се сгодяват – явно Брад Пит не се страхува от обвързване и любовни истории с колежки.

Всеки друг би обвинил актьорът за раздялата, но не и Гуинет. Твърди, че е била млада, а той – твърде добър. Актрисата разказва, че го преживяла като станала на достолепните 40 – след като преживя брак, развод и раждането на децата си.

Дженифър Анистън

Брад Пит не остава сам. Веднага след разтрогването на годежа започва да се среща с Джен. Двамата стигат до олтара и са заедно цели шест години. Нямат деца, които да ги свържат и според легендата силното желание да има семейство го е накарало да погледна „навън”.

Анджелина Джоли

Двамата дълго отричат. Твърдят, че Брад Пит никога не е изневерил на Дженифър, просто се влюбили на снимките на „Мистър и мисис Смит”. Осиновяват и създават заедно шест деца. Заради тях след 10 години любов се женят на красива, камерна церемония.

Бракът им продължи две години и сега медиите разказват, че сърцеразбивачът Брад Пит полага неистови усилия, за да опази семейството си.

Източник – Жена на върха
Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Пеевски: Нека Свети Георги ни дава сили и смелост за по-добър живот

Празникът е на всички етноси и религии...

35 минути ago

В последния почивен ден се очаква засилен трафик но пътищата в страната

Продължават и проверките на "Пътна полиция"...

36 минути ago

Литийно шествие на Бачковския манастир на втория ден от Великден

Вярващи съпровождат чудотворната икона на света Богородица...

49 минути ago

Без военен парад тази година за Деня на храбростта

Празникът ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена...

2 часа ago
image0 (9K)